NIESMANN+BISCHOFF bobil
Bildet viser en NIESMANN+BISCHOFF iSmove

Bobiler fra den eksklusive produsenten Niesmann+Bischoff er ren luksus. Ved hjelp av ledende designere, utviklere og ingeniører har de skapt det ypperste av luksuriøse linere. Produsenten imponerer med tre ulike modellserier: iSmove, Arto og Flair.

Niesmann+Bischoff er en perfekt kombinasjon av luksus, design og eleganse. Uansett hvilken modell du velger får du et godt utstyrt kjøkken, rikelig med benkeplass og et romslig kjøleskap med integrert fryser. Takket være satellitt-forbindelsen kan du se favoritt TV-programmene dine på LED-flatskjermen til enhver tid i en behagelig sittegruppe.

Luksuriøst

Niesmann+Bischoff byr også på bad med regndusj, og en stor vanntank. Den praktiske bakre garasjen har dessuten god lagringsplass til alt av nødvendig utstyr. Niesmann+Bischoffs spesielle varmesystem sørger for at bobilen holder seg varm og lun innvendig, selv med flere minusgrader på utsiden. Luksuslinerne har dessuten vunnet en rekke internasjonale designpriser.

Tre modellserier

iSmove er det nyeste tilskudd i produktsortimentet til Niesmann+Bischoff – En liten og lett luksusbobil under 3,5 tonn som kan kjøres på vanlig sertifikat. Niesmann+Bischoff Flair er uten tvil en suveren luksusbobil, og er den aller største modellen i Niesmann+Bischoff-serien. Romslig, helintegrert og med alt utstyr du kan tenke deg. Arto er førstevalget til blant andre skiesset Ole Einar Bjørndalen. Med mange planløsninger å velge mellom finner du garantert en modell som passer akkurat ditt behov. Niesmann+Bischoff kombinerer imponerende dynamikk og innovativ teknologi, med eksepsjonell komfort.

Besøk Niesmann+Bischoff sin hjemmeside

Del denne siden med andre!