Vil du dra på campingtur i en stilig vogn med særpreg, kan du ta en titt på Eribas utvalg av tøffe og fargerike Touring-modeller i retrodesign.

Published On: 25. oktober 2023 - Kategorier: artikler - Tags: , , , , - Views: 354 -

Eriba Touring er en elegant, kompakt campingvogn som skiller seg ut i mengden. Selv om interiøret har endret seg siden den første vogna ble laget i 1957, har Touring-modellene alltid vært tro mot den tidløse, aerodynamiske utformingen.

Årets vogn i Tyskland

Eriba Touring er kåret til «Caravan of the year» (kompaktklassen) i både 2020 og 2022 av leserne i det tyske magasinet CARAVANING.

Eriba Touring – en fremtidsrettet klassiker

Kompakt utforming og smarte materialvalg gir lav totalvekt, noe som bidrar til at Touring-modellene er lette å reise på tur med. Her får du en klassisk kjørevogn med lav luftmotstand, som gjør den til et førstevalg for deg som ønsker å reise på tur med elbil.

Kompakt og elegant innvendig

Med mange års erfaring i å utvikle smarte interiørløsninger, har Eriba sørget for at Touring-modellene oppleves som romslige til tross for det kompakte designet. Her får du alt du trenger for å trives på tur – en romslig, komfortabel seng, mulighet for ekstra seng, et kompakt kjøkken med bord som foldes ut, en trivelig sittegruppe og naturligvis et praktisk baderom med toalett.

Del denne artikkelen, velg din plattform!