Published On: 7. oktober 2023 - Kategorier: artikler - Tags: , , , - Views: 404 -

Med veranda, kontor, firehjulstrekk, kjøkken, stue, justerbart bad, egen strømforsyning og dobbeltseng på loftet, er Hymer Venture S en perfekt match for campingglade nordmenn.

På Norges største caravanmesse, som går av stabelen på Lillestrøm 15. – 18. september, kan du se nærmere på den nye offroad-bobilen Venture S fra Hymer. Konseptbobilen ble presentert i Düsseldorft allerede i 2019, men er nå satt i produksjon – dog i et begrenset antall.

Elegant og fremtidsrettet

Tøffingen Venture S har firehjulstrekk og god bakkeklaring, som gjør at du kan oppsøke nye steder utenfor allfarvei. Perfekt for alle som elsker å utforske gamle og nye naturperler. Innvendig er det en del ting som avviker fra tradisjonelle planløsninger, som at dobbeltsengen er plassert i toppetasjen (pop-up-taket). Dette gjør at du kan våkne opp til en fantastisk utsikt.

LES MER >> Se Bürstners nye elbobil

I tillegg kan bakluken åpnes helt opp, slik at du får din egen «veranda» (tåler 350 kg i følge Hymer), samtidig som du nyter utsikten fra salongen. Ellers har du alt du kan forvente i en moderne bobil – kjøkken for å lage gode måltider, et justerbart(!) bad, en komfortabel sittegruppe og rikelig med oppbevaringsplass.

Av privatlivshensyn trenger Vimeo din tillatelse for å lastes inn.
Jeg Godtar

Kontor og egen strømforsyning

Trenger du å jobbe litt mens du er på tur, har du egen kontorplass som du enkelt kan gjemme i veggen når du er ferdig. Venture S har også tre 115w solcellepanel, som bidrar til å holde batteriene ladet. Hymers eget smartbatterisystem 2.0 har opptil 320 Ah kapasitet fordelt på fire lithiumbatterier, som på en solrik tur gjør at du kan være selvforsynt med strøm i opptil 10 dager via seks 230v-uttak. I tillegg får du trådløs mobillading, hele ni USB-uttak og flyttbare Sonos smarthøyttalere inkludert.

Del denne artikkelen, velg din plattform!