Laika Kreos Integrert Bobiler

Kontakt Hylkje

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Laika Kreos Integrert

Romløsningen i Kreos-seriens større modell fremstår som åpen og vennlig. Romløsningen fremstår som åpen og vennlig. Her er det plass til alle ideene, tankene og drømmene dine.

Hjertet av Kreos er stueområdet med en innvendig høyde på 210 cm. En fornuftig inndeling gir ikke bare en stor romfølelse, men også nok bevegelsesfrihet for alle som er med deg på reisen.

Soverom med utsikt mot stjernehimmelen. Og denne detaljen er bare starten. For Kreos-serien skaper en fantastisk atmosfære med luksuriøs belysning og bakbelyste paneler i hjørnene. Et romslig, lyst rom og ting som drømmer er laget av.

Kreos-seriens kjøkken briljerer med sine særpreg. Kurvede elementer, ergonomiske former og den store arbeidsflaten laget av høykvalitets “Corian Soft Touch” fremheves fint i det indirekte lyset. Med de mange unike egenskapene blir dette et sted hvor folk gjerne vil prøve noe nytt. Med ferske ingredienser, sofistikerte oppskrifter og litt kjærlighet, kan du skape en magisk atmosfære for lange kvelder.

Badet er også et sted for avslapping. En stor, separat dusj med dobbelt avløp og hvite og blå lyseffekter sørger for en all-round-komfort.

Modeller

Har du spørsmål om Laika Kreos Integrert?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Kontakt Hylkje