Bergen Caravan AS

Kontakt Bergen Caravan Bergen

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Hymer ML-T 580

Pris:

Fra kr 1 079 376

 • Salgstype: Fabrikkny
 • Årsmodell: 2021
 • Sengeplasser: 3
 • Chassis: Mercedes Sprinter 416 CDI
 • Antall hestekrefter: 163
 • Sylindervolum: 2,2L
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 3500kg
 • Nyttelast: 590kg
 • Bredde: 222
 • Lengde: 698cm

Med forbehold om feil og endringer. Mål, vekter, bilder og utstyr kan avvike fra vist modell. Fra- priser er for grunnmodell inkl. mva og estimert engangsavgift, levert Oslo. Engangsavgiften for bobiler blir endelig bestemt ved registrering. Vennligst kontakt forhandler for komplett informasjon og pristilbud.

Har du innbytte?

Legg inn reg.nr og litt informasjon om bobilen du ønsker å bytte inn, så gir vi deg et estimat på mellomlegg.
Dette fant vi om ditt kjøretøy, vennligst fyll ut så mange felter som mulig i hver kategori for en mer nøyaktiv verdivurdering.

Generell informasjon

Utseende

Detaljer

Chassis

Ustyr

Kontaktinformasjon

Produktbeskrivelse

Chassis:

Mercedes-Benz Sprinter 3,5 t – 414 CDI - 105 KW/143 HK - Euro VI-D

Basic:

6-trinns girkasse og 71 l drivstofftank. Elektrisk justerbare og oppvarmbare utvendige speil. Airbag på fører- og passasjerside, ABS, antispinn, EBV og ESP. Keyless start, sidevindassistent og aktiv bremseassistent.

Utvendig:

Elektrisk inngangstrinn på bodeldør med 1 trinn. Store garasjedører på høyre og venstreside. 60 cm brei inngangsdør med vindu. Taklufting og premium Hightec karosseri for optimal isolasjon.

Innvendig:

Pilotstoler i bodelstoff. Front sittegruppe med 3 punkts belte. Møbeldekor Chiavenna Nussbaum. Kjøkkenet kommer med servo-soft-close, ekstra brede fritt delbare kjøkkenskuffer og 142 l Smart-Tower kjøleskap.

Oppvarming:

6 kW varmluftsoppvarming. Forsterket batteri og 100 l spillvannstank, isolert og oppvarmet.


NÅR KOMFORT OG DESIGN TELLER

MODERNE KJØKKEN PÅ SIDEN
Et Smart-Tower-kjøleskap (142 l), en utvippbar utvidelse av
kjøkkenbenken og, om ønskelig, et kjøkkenveggpanel og mange ekstra stikkontakter i hele kjøretøyet. De dype kjøkkenskuffene er skrådd inn slik at det blir enklere å komme forbi, og takskapene er lette å nå – alt dette byr det store kjøkkenet på siden i ML-T 580 på. Her i Noce Cognac møbeldekor.

MANGE SITTEPLASSER
Komfort L-sittegruppen i ML-T 580 har et 360° dreibart bord som kan justeres i lengden og bredden, og har dermed plass til opptil fire personer – i 620 er det plass til hele fem personer. Her er bordet avbildet i Noce Cognac møbeldesign og Cristallo stoffdesign.

ELEGANT BODEL
Den elegante sittegruppen er et perfekt sted å planlegge og avslutte herlige feriedager på. Her er den avbildet som L-sittegruppe i den smidige ML-T 570, i moderne Chiavenna nøttetre møbeldekor og Creola kunstlær.


RETTLINJET ESTETIKK KOMBINERT MED MODERNE SJARME

BEHAGELIG LIGGEFLATE
De komfortable enkeltsengene i ML-T 570, 580 og 620 kan også fås med det behagelige sovesystemet som har sengebunn med skiver samt passende HYMER stretchlaken. Om ønskelig kan enkeltsengene bygges om
til en stor liggeflate ved hjelp av en ekstra pute.

STORE OPPBEVARINGSROM FOR KLÆR
I et stort klesskap under fotdelen i den nedsenkbare enkeltsengen og i et annet, romhøyt klesskap – i ML-T 580 og 620 – har du god plass til
klærne dine.

FLOTT UTSEENDE NED TIL MINSTE DETALJ
Det vakre og store komfortbadet i ML-T 580 har en dusj som kan fraskilles, et komfortabelt benketoalett, en elegant vaskeservant i «cool glass» og mange praktiske oppbevaringsrom.

Kontakt Bergen Caravan

Har du spørsmål om Hymer ML-T 580?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Plantegning