Bobil med unik kjørekomfort

Kontakt Hylkje

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bobil med unik kjørekomfort

Norges mest solgte bobilmerke har nå samarbeidet med Mercedes for å utvikle de revolusjonerende nye B-MC-modellene. Dette har resultert i en prisbelønt bobil, med kjørekomfort og egenskaper i en helt ny klasse. Den delintegrerte modellen er nå endelig på lager hos Bergen Caravan, men vær rask – her er det førstemann til mølla!

Hymers nye B-klasse Modern Comfort-modell (B-MC) er med sitt unike førerassistentsystem i en klasse for seg selv. De nye modellene er bygd på Mercedes SLC-chassis (Super Lightweight Chassis) og imponerer med overlegen kjørekomfort.

– Dette er bobiler med førerassistentsystem som dem man finner på personbiler, forteller salgsleder hos Bergen Caravan, Ove Hjortland.

SE VIDEO:

Gode assistenter


– Som det første bobil merke på markedet, kan Hymer B-MC leveres med et omfattende førerassistentsystem. Assistenter for sidevind, fjernlys og trafikkskiltgjenkjenning, i tillegg til en rekke aktive assistentfunksjoner som distanse-, bremse- og filholderassistent gir en god dynamikk i kjøringen og sikrer en behagelig og trygg kjøreopplevelse - sommer som vinter, forklarer Hjortland.
STILSIKKER: Samarbeidet med Mercedes har vært med på å løfte uttrykket både inn- og utvendig. Det er en moderne utføring på både interiør og møblement i bilen som i tillegg også har et avansert førerassistentsystem. Foto: Produsent.

Komfort hele veien


Nye B-MC kan fås som både helintegrerte (B-MC I) og delintegrerte (B-MC T). I de delintegrerte modellene kan sengen også leveres i en uttrekkbar variant, uten at det går på bekostning av skapplassen. Det er gode muligheter for oppbevaring, både på sidene og under sengen.
PRAKTISK KJØKKEN: I nye Hymer B-klasse Modern Comfort finner man gode oppbevaringsløsninger, også på kjøkkenet som kan romme alt man trenger for å lage god mat på farten. Foto: Produsent.

Gode oppbevaringsmuligheter


– I tillegg til oppbevaringsmulighetene i soveområdet, bidrar bilens hevede gulv til utvidet lagringsplass. Lasterommet har god kapasitet og rommer mer enn 3000 liter og har en bæreevne på opptil 450 kilo. Gulvet, som også har varmeregulerende elementer, legger også til rette for mer oppbevaring, hvor lommene i gulvet tilbyr lagring i en jevn temperatur. En av tingene som skiller Hymer fra andre merker er at bobilene har en enorm isolasjonsevne med såkalt PUAL-skum i veggene. PUAL-konstruksjons gir høy stabilitet og ytterligere forbedrede isolasjonsverdier i bobilen, noe som gjør den til en suveren helårsbil.
NORGESFAVORITT: Solid byggekvalitet tilpasset helårsbruk, bredt modellutvalg, høy annenhåndsverdi - og ikke minst landets største forhandlernettverk i ryggen - har bidratt til at Hymer er Norgesfavoritten fremfor noen. Foto: Produsent. 

Plasseffektivt på vanlig førerkort 


– Bobilene kan registreres både over og under 3,5 tonn, og kan dermed kjøres med vanlig førerkort. Nye B-MC kommer i forskjellige lengder på over og under 7 meter. Bergen Caravan AS er eneste autoriserte og godkjente Hymer salg- og servicesenter i Hordaland. Her har vi godkjent bilverksted og karosseri-verksted, samt at vi er spesialister på montering av tilleggsutstyr, avslutter Hjortland.