Bergen Caravan feirer 35 år

Kontakt Hylkje

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bergen Caravan feirer 35 år

I 2021 fyller Bergen Caravan 35 år, og vi starter feiringen med jubileumspris på Fjord Element, et par velutstyrte jubileumsbobiler fra LMC.

Nå kan du spare opptil kr 85.900 på et begrenset utvalg av jubileumsmodellene LMC Fjord Element T 668 G eller T 638, to særdeles velutstyrte bobiler du kun får kjøpt hos Bergen Caravan. I tillegg får du 2,95% nominell rente på finansiering gjennom Nordea, og 6 måneder gratis vinterlagring.

LMC Fjord Element T 668 G

Fjord Element T 668 G er en stilfull og pen bil fra tyske LMC, med Fiats nye automatgir. Den leveres med to enkle senger bak og stor og romslig garasje under med dører på begge sider.

Bilen har toalett og dusj i samme rom, med mange smarte og romslige løsninger. Bilen har gode vinteregenskaper med oppvarming på gass og strøm, samt elektrisk varme i gulv.

Jubileumspris kr 1.059.000 (Veil. kr 1.144.000).
Du sparer kr 85.900!

Se bilder og utstyr inkludert på LMC T 668 G

LMC Fjord Element T 638

Fjord Element T 638 er en fantastisk bil fra LMC, med sidestilt dobbeltseng og stort romslig toalett som lett lages om til dusj. Bilen har mye skapplass til oppbevaring og ett godt hengeskap. Den har også Fiats nye 9 trinns automatgir.

Jubileumspris kr 1.089.000 (Veil. kr 1.173.600)
Du sparer kr 84.600!

Se bilder og utstyr inkludert på LMC T 638

LMC Jubileumsmodeller - kun hos Bergen Caravan

Se flere

Har du spørsmål om LMC Fjord Element?

Kontakt Hylkje

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Gjør en trygg handel hos Bergen Caravan

Bergen Caravan holder til 20 km nord for Bergen sentrum, med enkel adkomst fra E39. Her har vi ett fullserviceanlegg med stor innendørs utstillingshall, lyse og trivelige verkstedlokaler og stor utstyrsbutikk på til sammen 6.000 m2, tømmestasjon for spillvannstank og toalett, freskvannspåfylling, dieselstasjon og gassautomat. Vi er en av Norges største forhandlere av bobiler og campingvogner, og er autorisert forhandler av bobiler fra Niesmann, Hymer, Laika, Bürstner, LMC, Carado samt vogner fra LMC, Hymer og Bürstner.

Autorisert Fiat-verksted i Bergen
På vårt autoriserte bilverksted og bobilverksted utfører vi blant annet stor og små servicer, fuktkontroll, registerreimskifte, PKK på kjøretøy opp til 7, 5 tonn, og reparerer små og store karosseriskader inkludert vegg og plateskift. Ingen jobb er for liten og ingen er for stor! Alle bobiler og campingvogner som leveres av Bergen Caravan har blitt gjennomgått og klargjort på vårt verksted.