Bergen Caravan feirer 35 år

Kontakt Bergen Caravan Bergen

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bergen Caravan feirer 35 år

I 2021 fyller Bergen Caravan 35 år, og vi starter feiringen med jubileumspris på Fjord Element, et par velutstyrte jubileumsbobiler fra LMC.

Nå kan du spare kr 45.900 på et begrenset utvalg av jubileumsmodellene Fjord Element T 668 G og T 638, to velutstyrte bobiler fra LMC. I tillegg får du 2,95% nominell rente på finansiering gjennom Nordea, og 6 måneder gratis vinterlagring.

Vi har også mange gode vintertilbud i utstyrsbutikken.

LMC Fjord Element T 668 G

Fjord Element T 668 G er en stilfull og pen bil fra tyske LMC, med Fiats nye automatgir. Den leveres med to enkle senger bak og stor og romslig garasje under med dører på begge sider.

Bilen har toalett og dusj i samme rom, med mange smarte og romslige løsninger. Bilen har gode vinteregenskaper med oppvarming på gass og strøm, samt elektrisk varme i gulv. Les mer om modellen her.

Jubileumspris kr 1.099.000 (Veil. kr 1.144.000).
Du sparer kr 45.900!

LMC Fjord Element T 638

Fjord Element T 638 er en fantastisk bil fra LMC, med sidestilt dobbeltseng og stort romslig toalett som lett lages om til dusj. Bilen har mye skapplass til oppbevaring og ett godt hengeskap. Den har også Fiats nye 9 trinns automatgir. Les mer om modellen her.

Jubileumspris kr 1.127.700 (Veil. kr 1.173.600)
Du sparer kr 45.900!

LMC Jubileumsmodeller - kun hos Bergen Caravan

Se flere

Velkommen til oss for en trygg og trivelig handel.

Bergen Caravan holder til 20 km nord for Bergen sentrum, med enkel adkomst fra E39. Her har vi ett fullserviceanlegg med stor innendørs utstillingshall, lyse og trivelige verkstedlokaler og stor utstyrsbutikk på til sammen 6.000 m2, tømmestasjon for spillvannstank og toalett, freskvannspåfylling, dieselstasjon og gassautomat.

På vårt autoriserte bilverksted og bobilverksted utfører vi alt fra små reparasjoner og servicer til EU kontroller og plateskift. Ingen jobb er for liten og ingen er for stor!

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss:

Kontakt Bergen Caravan

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.