Dette er nordmenns favoritt

Kontakt Hylkje

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Dette er nordmenns favoritt

Hymer har vært Norges mest solgte bobilmerke de siste fire årene, og en av nordmenns favorittmodeller er den elegante og velutstyrte toppmodellen Hymer B-PL. Med sine innovative løsninger, stilige design og store fokus på kvalitet er det ikke rart at denne er blant bestselgerne år etter år.
På toppen av manges ønskeliste finner vi en helintegrert bobil, med optimal kjørekomfort, smarte løsninger, mange sengeplasser og hvor det ikke er spart på detaljene. Plusser vi på utstyr spesielt tilpasset det norske klimaet, er denne bobilen mest sannsynlig Hymers bestselger B-klasse Premium Line - en norgesfavoritt over flere år.

Norsk utstyrspakke


B-klasse Premium Line er like elegant inni som utenpå. De påkostede løsningene kommer til syne gjennom blant annet gode planløsninger, stor garasjeplass og komfortabelt interiør. Hymer har gjennom mange år hatt utstyrspakken Norway Line som standard på mange av sine modeller, og B PL er intet unntak. Norway Line-pakken gjør bobilene spesielt tilpasset det norske markedet og klimaet, med utstyr og løsninger vi nordmenn setter ekstra pris på. Dette inkluderer detaljer som Alde vannbåren varme, tåkelys, detaljer i krom og aluminium og kombinert komfyr og stekeovn.

Smarte planløsninger
Det er nok mange grunner til at B PL har blitt en norgesfavoritt. I tillegg til Norway Line utstyrspakken, det elegante designet og påkostede løsningene, er de gode planløsningene noe som virkelig har falt i smak hos det norske bobilpublikummet. I det romslige førerhuset finner du isolerglass i sidevinduene, komfortable seter med setevarme, en solid kjørecomputer og rollo gardiner. Det velutstyrte kjøkkenet inneholder et romslig kjøleskap, kombinert komfyr og stekeovn, og mange smarte oppbevaringsløsninger. Legger du til egenskaper som automatgir, dobbelt gulv og et praktisk baderom, er det ikke rart nettopp denne modellen har slått så godt an her til lands.

Ulike sengeløsninger


Hymer B PL kommer i to ulike planløsninger med forskjellige sengeoppsett. Den mest populære av de to modellene er 704, som har to langsgående enkeltsenger. Med et enkelt grep kan disse omgjøres til dobbeltseng om man ønsker det. Den andre modellen er 708, som har midtstilt dobbeltseng. Felles for begge modellene er dobbel senkeseng, som gir to ekstra sengeplasser. En femte sengeplass kan lages til i sittegruppen, så her kan man ha med hele familien på tur!

Det skal heller ikke stå på sovekomforten når man er på tur. Sengene i B SL er i Hymers velkjente sovekomfort-system, og laget av multisone kaldskum. Dette former seg etter kroppen, og sikrer at man kan nyte en god natts søvn uansett hvor man skulle befinne seg.

Hymer B-klasse Premium Line har en lengde på 7,79 meter, og er laget på Fiat Alko chassis. Bilen har en totalvekt på over 3500 kg, og krever derfor, som flere andre bobiler i premiumsegmentet, førerkort klasse C1.