Camp lett med god plass

Kontakt Hylkje

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Camp lett med god plass

Isabella Camp-let er en liten og lett vogn, med rom for fire personer. Det integrerte teltet er enkelt å slå opp og blir hele 18 kvadratmeter stort. Med en egenvekt på kun 250 kilo kan du frakte vognen på smale grusveier, like godt som over fjell og vidder.

Isabella Camp-let er en teltvogn som er skapt for camping i nærkontakt med naturen, uten å måtte unnvære kjøkken, senger av høy kvalitet, et stort oppholdsrom, god bagasjeplass og mer.

Camp-let betyr «å campe lett». Teltvognen er lett å håndtere og settes opp på få minutter. Den er kompakt når den er slått sammen, og romslig når den er slått opp. Den har en unik skandinavisk stil og uttrykk, og er klar til å ta deg med på storslåtte eventyr utendørs.

Enkel betjening

En Camp-let teltvogn er kompakt i størrelse når den er slått sammen, noe som fører til enkel betjening og håndtering. Vognen gir fritt utsyn bak bilen og har gode lagringsmuligheter. Har du førerkortklasse B kan du dra på storslåtte utendørseventyr med en Camp-let.

Isabella Camp-let: En teltvogn som er skapt for å nyte camping i nærkontakt med naturen.

Et godt sted å sette campingdrømmene til live

– Isabella Camp-let DREAM er perfekt for deg som ønsker en lettvint og komfortabel campingopplevelse. Du får en kompakt teltvogn som det går raskt å sette opp og pakke sammen igjen. Selve oppstillingen av fortelt og sovekabin gjør du enkelt i en og samme bevegelse, forteller Bjørn Slettebøe, selger hos Bergen Caravan.

– Du vil oppleve et godt inneklima med ventilasjon i både sovekabin, kjøkken og i sidevindu. Du har dessuten mulighet for å få ekstra plass med et anneks eller ett solseil. Dette er en perfekt teltvogn både til familieferier, håndball og fotballcup, fisketurer, festivaler og fjellturer, sier Slettebøe.

Bak veggene: I teltet har man både, kjøkken, soverom, oppholdsrom og god plass til bagasje.

Det lille ekstra

Kom og se vår store innendørs utstilling innendørs på Hylkje. Camp-let leveres som standard med:

  • Oppbevaringskappe med lommer (grå)
  • Koffertrom (svart)
  • 1 stk. verandastang
  • Sovekabiner og madrasser
  • Collage Blue-gardiner
  • Garderobestang.


Har du spørsmål? Kontakt Bjørn Slettebøe på telefon 98243799 eller bjorn@bergen-caravan.no for mer informasjon. Vi gjør oppmerksom på at utstyrsnivå på bilder kan variere fra annonsert modell.