Kvalitet trenger ikke koste

Kontakt Hylkje

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Kvalitet trenger ikke koste

Tysk håndverk er kjent for sitt brukervennlige design og fokus på kvalitet. Hymergruppens innstegsmerke, Carado, har fokus på høy kvalitet til lav pris og har garantert den riktige bobilen for ditt behov.
Ønsker du å kjøpe ny bobil eller prøve livet på hjul for første gang? Tyske Carado er et godt valg, med sine sporty, moderne og prisvennlige enheter. Carado tilbyr bobiler av høy kvalitet, til en uslåelig pris. Bilene er perfekte for deg som ønsker å se hva bobillivet har å by på, uten å sprenge feriebudsjettet.

Bilene produseres i Capron-fabrikken, som ligger på landsbygda i byen Neustadt, nær Dresden i det østlige Tyskland. Fabrikken er blant de mest moderne produksjonsfasilitetene i Europa og produserer bobiler av høy kvalitet til en uslåelig pris, for innstegssegmentet.

Komplett produksjon

For å møte kvalitetskravet benyttes intelligent logistikk, effektive arbeidsprosesser og toppmoderne maskiner. Tidligere inkluderte produktporteføljen også campingvogner, men Carado fokuserer nå all sin oppmerksomhet på produksjon av bobiler. Hvert enkelt kjøretøy produseres med erfarne ansatte med en profesjonalitet som skal møte kundens spesifikke ønsker. Mer enn 40 enheter går ut fra fabrikkens to produksjonslinjer hver dag. I tillegg til linjen for kjøretøy, har produksjonshallene også fasiliteter for produksjon av møbler og preproduksjon av sidepaneler. Alle møbler, sidepaneler og tak som trengs i monteringen av en bobil fra Carado, blir laget her.

Strenge kontroller

Under produksjonen går alle Carado-modellene gjennom flere stasjoner for kvalitetskontroll for å sikre at den forventede standarden opprettholdes. På slutten av produksjonslinjen, blir det også gjennomført en EOL-test (end-of-line), som tester den generelle funksjonaliteten til enheten før den legger ut på reisen mot sin nye eier. Som en del av Hymergruppen får man som Carado-eier service i hele Europa, topp kvalitet og en uslåelig verdi for pengene. Carado er et godt valg for dem som har til hensikt å nyte livet, elsker å reise og ønsker mobilitet og fleksibilitet.