Perfekt for norske forhold

Kontakt Bergen Caravan Bergen

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Perfekt for norske forhold

Reis til kjente steder og attraksjoner, eller oppdag ukjente perler underveis. Bürstner Nordic Edition er spesielt utviklet for norske forhold, og er skapt for helårsbruk. Uansett om man ønsker aktive opplevelser, eller om man bare vil slappe av og nyte fritiden.
– Med tanke på temperaturforskjellene vi opplever her i landet, er det spesielt viktig å ha en bobil utviklet for nordiske forhold. Vi har fire ulike årstider, og da skal man kunne bruke bobilen i alle disse årstidene, påpeker Svein Erik Gråberg hos Kroken Caravan Åndalsnes.

– Med en Bürstner Nordic Edition bobil har man alt man trenger på ett sted, både sommer, vår, høst og vinter. Modellene kan leveres på 3.500 kg, som betyr at de kan kjøres med vanlig førerkort klasse B. Nordic Edition levers også med et Fiat lavramme-chassis og ekstra sporvidde bak, som gjør at kjørekomforten på veien er veldig høy, forklarer Gråberg.

SE VIDEO:

Behagelig innemiljø

Etter en aktiv dag skal det være trivelig å komme inn. Store vindusflater i Bürstner Nordic Edition slipper dagslyset inn og gir en lett, åpen og luftig følelse. Bobilene er beregnet for å være med på turer hele året, også når temperaturen synker. Produsenten har derfor lagt spesiell vekt på å skape et godt inneklima. Nordic Edition har derfor ekstra god ventilasjon, som gjør at man unngår kondens. – Modellene leveres også med helt flatt gulv innvendig. I gulvet er det flere oppbevaringsbokser for smart lagring av utstyr. Dette er også er med på å isolere bilen, og gulvet blir ikke kaldt om vinteren, påpeker Gråberg.

En smakfull reise

Med en Bürstner bobil kan du enkelt tilberede smakfulle måltider, takket være den praktiske og ergonomiske kjøkkenløsningen. Kjøkkenet har stor arbeidsflate, kjøleskap på 145 liter og romslige overskap. Samtlige modeller er utstyrt med et kokeapparat med tre bluss, som elegant skjules under et glassdeksel. I de store skuffene kan alt kjøkkenutstyr plasseres.

Høy sovekomfort

En god natts søvn er også viktig for å kunne nyte dagene, og Bürstner Nordic har det som skal til. Madrasser av høy kvalitet og god ventilasjon bidrar til at du er uthvilt og klar for nye opplevelser. – Velg mellom ulike planløsninger med enten midtstilt dobbeltseng, to enkeltsenger, sidestilt dobbeltseng eller sittegruppe bak. Nå kan også alle modeller leveres med en senkeseng over sittegruppen i front. Dette gjør at Nordic Edition passer for alle, forklarer Gråberg.

Velutstyrt

Gråberg nevner også at modellene er spekket med utstyr, som ekstra bred bodelsdør, ratt og girkule i skinn, DAB+ radio, ryggekamera, oppblåsbart fortelt og markise med LED-skinne montert. Bürstner Nordic Edition overbeviser også med eksklusive design-elementer som 16” lettmetallfelger og svartlakkert grill. – Dersom man velger en Bürstner Nordic Edition får man en bobil med særegent design og mange funksjonelle detaljer. Man får en bil som kan brukes absolutt hele året. Den gode isolasjonsevnen holder både varmen ute om sommeren, og kulden ute om vinteren.