Velkommen til bobil- og caravanmesse 29. sept. - 1. okt.

Kontakt

Robert Mellingen
 
Margunn Mellingen
Daglig leder 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
Ove Hjortland
Salgssjef 
Jeanette Herdlevær
Utleie/Rental 
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 

Chat via Facebook

2018-Modeller
Kontakt forhandler

Årsmodell

Sengeplasser

-

Totalvekt

-
kg

Lengde

-
cm

LMC bobil

Bobiler fra LMC karakteriseres av innovative løsninger og sporty eleganse. LMC er markedsledende innen lettvektsmodeller, og er den eneste aktøren i bransjen som tilbyr 12 års tetthetsgaranti.

LMC Caravan tilbyr bobiler i tre ulike modellserier: Breezer, Cruiser og Explorer.

De ulike modellene fås med ulike planløsninger og i ulike utstyrsvarianter. Breezer A er en romslig og familievennlig alkovebil. Breezer V er en sprek van som passer ypperlig til spontane turer i byen og på landet. Breezer Lift er en smart bobil med praktisk senkeseng og mye utstyr. Cruiser er den mest populære modellen til LMC og serien byr på både sportslige, komfortable og luksuriøse modeller. Explorer er en venn på veien for alle som vil oppleve noe nytt, enten det er to eller hele familien som er på tur. 

LMC er en kjent merkevare, med en solid tilhengerskare i Norge. De tilbyr et godt utvalg av ulike modeller og satser på løsninger spesielt tilpasset norske forhold.

LMC er dessuten den eneste aktøren på markedet som tilbyr 12 års fuktgaranti for både bobil og vogn. Fuktskader regnes som en av de største truslene mot din bobil eller campingvogn. Slike skader medfører dyre reparasjoner og ødelagte ferier. LMC er den eneste aktøren på markedet som tilbyr 12 års tetthetsgaranti for både bobiler og campingvogner, takket være Long Life Teknologi. LMCs unike komposittmaterialer erstatter tradisjonelt treverk og nye produksjonsmetoder bidrar til vanntetthet, stabilitet og lavere vekt.

Alle bobiler fra LMC er utstyrt med Long Life Teknologi.
LMC Bobil
LMC Explorer premium
LMC Cruiser comfort
LMC Explorer comfort
LMC Cruiser premium