Velkommen til Messedager 13.–16. februar!

Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Vi kickstarter 2020:

Messedager 13.–16. februar

Torsdag 13. til søndag 16. februar sparker vi i gang campingåret med årets første messehelg. Vi har fylt opp butikken med både nye og brukte campingvogner og bobiler, og gleder oss til å vise deg alle de flotte 2020-nyhetene som har rullet inn dørene hos oss. Det blir servering av kaffe og vafler, og svært gode tilbud i utstyrsbutikken.

Campingsesongen nærmer seg, og det er nå utvalget er størst! I våre varme og trivelige lokaler på Hylkje har vi stor innendørs utstilling, fylt opp av flotte, leveringsklare bobiler og vogner.

– Vi er veldig klare for årets campingsesong, og det markerer vi med stor messehelg fra torsdag til søndag. Det blir gratis servering til alle kunder, visning av de lekre 2020-nyhetene og mange gode tilbud! Er du på jakt etter ny bobil eller vogn til årets sesong anbefaler jeg å ta turen til oss på Hylkje i løpet av helgen, sier Tone Mellingen ved Bergen Caravan.

Under Messedagene 13.–16. februar kan du blant annet gjøre et kupp på utvalgte campingbord fra Isabella og Dukdalf. I tillegg har vi inntil 50% avslag på alle lagerførte lufttelt fra Kampa. Vi har også terrassevarmer på 5000 W, som står stødig på bordet, til kun kr 999,- (før kr 1598,-).

Stort utvalg i vår innendørs salgshall

2020-nyhetene har rullet inn dørene de siste ukene og vi har et bredt utvalg av både bobiler og campingvogner. I vår store, innendørs salgshall kan du gå varm og tørrskodd rundt og se på årets nyheter, mens vi serverer deg noe å bite i og en kopp kaffe.

I tillegg har vi også en stor teltutstilling med både camp-let, lufttelt, benker og bålpanner. Vi har inntil 50% avslag på alle lagerførte lufttelt fra Kampa – finner du noe du liker kan du gjøre et ordentlig kupp.

 

Elleville priser i utstyrsbutikken

Ta også turen innom vår 350 m2 store, lyse og trivelige utstyrsbutikk og se vårt rikholdige utvalg av utstyr til vogn, bobil og båt. Trine og Andreas har gått bananas med prislappene og du får utvalgte bord fra Isabella og Dukdalf til halv pris. I tillegg har vi også terrasevarmer 5000 W til bord til kun kr 999,- (før kr 1598,-). Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, så her lønner det seg å være blant de første til mølla!

Du er garantert en god natts søvn i Bürstner Lyseo Time T 690 G Harmony Line. Bilen har et lyst og innbydende interiør og med totalt 4 sengeplasser kan du ha med familien på tur. Foto: Produsent

Kampanjepris på Harmony Line

Vi har et begrenset utvalg av Bürstner Lyseo Time T 690 G Harmony Line til kampanjepris, kun kr 865.000,- (ordinærpris kr 929.900,-). Bilen har kort leveringstid og har blant annet 4 sengeplasser, automatgir, elektrisk gulvvarme og ryggekamera. Les mer om Bürstner Lyseo Time T 690 G Harmony Line.


Under messehelgen har vi følgende åpningstider:

Torsdag 13. februar kl. 9-19
Fredag 14. februar kl. 9-18
Lørdag 15. februar kl. 10-17
Søndag 16. februar kl. 12-17


Velkommen til Bergen Caravan for en trygg og hyggelig handel!

Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler