Velkommen til Bergen Caravan

Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Bobil på budsjett:

Kvalitet trenger ikke koste

Tysk håndverk er kjent for sitt brukervennlige design og fokus på kvalitet. Hymergruppens innstegsmerke, Carado, har fokus på høy kvalitet til lav pris og har garantert den riktige bobilen for ditt behov.

Ønsker du å kjøpe ny bobil eller prøve livet på hjul for første gang? Tyske Carado er et godt valg, med sine sporty, moderne og prisvennlige enheter. Carado tilbyr bobiler av høy kvalitet, til en uslåelig pris. Bilene er perfekte for deg som ønsker å se hva bobillivet har å by på, uten å sprenge feriebudsjettet.

Bilene produseres i Capron-fabrikken, som ligger på landsbygda i byen Neustadt, nær Dresden i det østlige Tyskland. Fabrikken er blant de mest moderne produksjonsfasilitetene i Europa og produserer bobiler av høy kvalitet til en uslåelig pris, for innstegssegmentet.

NOE FOR ALLE: Carado har både hel- og delintegrerte bobiler, samt alkove og bybobil – velg ut ifra ditt behov og hvor mange du vil ha med på tur. Carado leverer tysk kvalitetshåndverk av topp kvalitet, til en god pris. Her er alkovemodellen A464, som har dobbeltseng på tvers bak i bilen, i tillegg til to sengeplasser i alkoven over førersetet. Foto: Produsent. 
Komplett produksjon
For å møte kvalitetskravet benyttes intelligent logistikk, effektive arbeidsprosesser og toppmoderne maskiner. Tidligere inkluderte produktporteføljen også campingvogner, men Carado fokuserer nå all sin oppmerksomhet på produksjon av bobiler. Hvert enkelt kjøretøy produseres med erfarne ansatte med en profesjonalitet som skal møte kundens spesifikke ønsker.
 
Mer enn 40 enheter går ut fra fabrikkens to produksjonslinjer hver dag. I tillegg til linjen for kjøretøy, har produksjonshallene også fasiliteter for produksjon av møbler og preproduksjon av sidepaneler. Alle møbler, sidepaneler og tak som trengs i monteringen av en bobil fra Carado, blir laget her.
FRANSK VRI: Bobilene fra tyske Carado har mange smarte løsninger, hvor fokuset hele tiden er å skape en følelse av god plass. Denne delintegrerte modellen, T135, har en seng i fransk stil, som skrår inn på ene siden og dermed gir større gulvplass. Foto: Produsent. 
Strenge kontroller
Under produksjonen går alle Carado-modellene gjennom flere stasjoner for kvalitetskontroll for å sikre at den forventede standarden opprettholdes. På slutten av produksjonslinjen, blir det også gjennomført en EOL-test (end-of-line), som tester den generelle funksjonaliteten til enheten før den legger ut på reisen mot sin nye eier.
 
Som en del av Hymergruppen får man som Carado-eier service i hele Europa, topp kvalitet og en uslåelig verdi for pengene. Carado er et godt valg for dem som har til hensikt å nyte livet, elsker å reise og ønsker mobilitet og fleksibilitet.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler