Velkommen til Messedager 13.–16. februar!

Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Ledig stilling:

Vi søker ansvarlig for verkstedskontor

Har du lyst til å jobbe hos oss? Vi søker etter ansvarlig for vårt verkstedskontor og vil gjerne høre fra deg som har erfaring fra drift og administrasjon, har teknisk innsikt og som er løsningsorientert, nøyaktig og handlekraftig.

Bergen Caravan AS er en ekspansiv og framtidsrettet caravanforhandler med over 30 års erfaring i bransjen. Vi forhandler totalt 10 uliker merker innenfor bobil og campingvogn, og har i tillegg en stor tilbehørsbutikk samt et moderne verksted. Våre 6000 m2 store lokaler finner du på Hylkje, 20 km nord for Bergen sentrum.

Vi søker etter ansvarlig for vårt verkstedskontor i 100 % fast stilling. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være å drifte og følge opp utleieenheter, i tillegg til kundebehandling og administrasjon. Er du serviceinnstilt, har teknisk innsikt og er en god lagspiller er det kanskje nettopp deg vi er ute etter!

Ønskede kvalifikasjoner:
  • Teknisk innsikt, gjerne fra bil
  • Datakunnskaper
  • Løsnings- og serviceorientert
  • Gode kommunikasjonsferdigheter

Hos oss får du et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger i alle aldre, på en trygg og etablert arbeidsplass som er i stadig vekst. Du kommer inn i et faglig sterkt miljø, med mulighet for kursing og utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.

Søknader sendes på e-post til robert@bergen-caravan.no.

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller arbeidsoppgavene, ta kontakt med daglig leder Robert Mellingen på telefon 913 67 160 eller e-post robert@bergen-caravan.no. Forespørsler om stillingen blir behandlet konfidensielt.

Søknadsfrist snarest.

Aktuelt