Velkommen til Bergen Caravan

Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Ny bobil til sommeren?

Vi har 59 ferieklare bobiler

Usikker på hva du skal gjøre med årets sommerferie? Akkurat nå finner du 59 ferieklare bobiler på lager hos Bergen Caravan. Besøk oss i butikken, eller se vårt store utvalg på nett.

Med bobil og campingvogn kan du reise hvor du vil – når det passer deg. Uansett om du er ute etter en liten og kompakt bobil fra kr 199.000,- eller en luksusbobil i millionklassen med alt utstyret du kan tenke deg, finner du garantert en bobil eller vogn som passer deg hos Bergen Caravan.

Ingen av våre lagerførte enheter påvirkes av prisstigningen grunnet høyere valutakurs, så her får du mye bobil og campingvogn for pengene.

» Se utvalget av ferieklare bobiler fra kr 69.000 hos Bergen Caravan.

Gjør en trygg handel hos oss. Vi er en del av landets største forhandlernett av bobil og caravan – med forhandlere fra Alta i nord til Kristiansand i sør.

Du trenger ikke reise langt for store opplevelser

Norge er et fantastisk ferieland! Sjekk inspirasjonsfilmen fra Sunnmøre, hvor Terje Giske og kona Eli har vært på kortreist bobiltur.

Kortreiste opplevelser i Norge – bli inspirert!

Finn din nye bobil eller campingvogn på nettsiden

Nå kan du også finne din nye bobil uten å forlate godstolen. Ta en titt på vårt utvalg av ferieklare bobiler for å finne det som passer for deg.

Besøk oss – eller ta kontakt på telefon og e-post

Vi ønsker å bidra til dugnaden om å begrense smittespredningen av koronaviruset, og ber derfor om forståelse for at alle som besøker butikken:

  • Ikke håndhilser
  • Holder mer avstand enn vanlig
  • Er nøye med håndhygiene

Merk også at vi kan være mindre bemannet enn vanlig i butikken. Dersom du ikke ønsker å møte opp i butikken, kan henvendelser og salg også gjøres via telefon, kontaktskjema og mail. Ta gjerne kontakt med en av våre selgere på telefon eller e-post for en hyggelig prat.
Aktuelt