Tipp topp vintercamping

Home/Artikler, Nyheter/Tipp topp vintercamping

Tipp topp vintercamping

Du trodde kanskje at bobilen må parkeres nå som vinteren melder sin ankomst? Da tar du heldigvis feil. Med en topp-moderne bobil er det ingen problemer i å nyte campinglivets gleder, uansett årstid.

Mange ser på camping og bobilferie som en sommeraktivitet, men med en bobil fra det tyske merket Niesmann + Bischoff er det ikke noe problem i å nyte campingtilværelsen selv om gradestokken kryper nedover. Den tyske bobilprodusenten er kjent for å produsere luksusbobiler av høyeste kvalitet, med utmerket design, førsteklasses interiør og høy kjørekomfort. Deres tre modeller Arto, Flair og Smove er alle utmerkede valg dersom du ønsker å bruke bobilen hele året.

Niesmann + Bischoffs bobiler er kjente for sitt elegante design. Arto serien kombinerer utmerket dynamikk med innovativ teknologi og eksepsjonell komfort.

Niesmann + Bischoffs bobiler er kjente for sitt elegante design. Arto serien kombinerer utmerket dynamikk med innovativ teknologi og eksepsjonell komfort.

Maksimal nytelse, selv i minusgrader

Niesmann + Bischoffs geniale varmesystem sørger for at bobilen holder seg varm og lun innvendig, selv med flere minusgrader på utsiden. På grunn av det optimaliserte varmesystemet og luftsirkulasjonen er luksusbobilene Arto, Flair og splitter nye Smove optimalt utstyrt til enhver årstid. Bilens isolasjon spiller også en viktig rolle her. Niesmann + Bischoff konstruerer nemlig sine vegger ut fra det innovative sandwich-prinsippet med styrofoam på innsiden og aluminium på utsiden. Styrofoam er et suverent isolasjonsmateriale med lav vekt, som er motstandsdyktig mot både fukt, mugg og råte.

Det store, luksuriøse badet i Niesmann Flair vil nok friste mange. Den eksklusive Flair-modellen ble også nylig annonsert som en av vinnerne i den prestisjetunge designkonkurransen "German Design Award."

Det store, luksuriøse badet i Niesmann Flair vil nok friste mange. Den eksklusive Flair-modellen ble også nylig annonsert som en av vinnerne i den prestisjetunge designkonkurransen «German Design Award.»

Utstyr i ypperste klasse

Niesmann + Bischoff er en perfekt kombinasjon av luksus, design og eleganse. Det lille kjøkkenet har mye utstyr, gass-kokeplater, rikelig med benkeplass og et romslig kjøleskap med integrert fryser. Takket være satellitt-forbindelsen kan du se favoritt TV-programmene dine på LED-flatskjermen til enhver tid, i den behagelige sittegruppen. Velger du Niesmann får du også et praktisk bad med regndusj, og en stor vanntank med kapasitet på minimum 140 liter. Den praktiske bakre garasjen har dessuten god lagringsplass til skiutstyr, snowboard og annet utstyr.

Caravan Park Sexten er uten tvil en av Europas beste campingplasser, her kan du nyte storslagne opplevelser hele vinteren.

Caravan Park Sexten er uten tvil en av Europas beste campingplasser, her kan du nyte storslagne opplevelser hele vinteren.

Europas beste vinterglamping

Er du på jakt etter et vinterparadis utenfor Norge? Et godt tips er å pakke bobilen og sette kursen mot Nord-Italia og Europas beste vinterglamping. Hver eneste år kåres, rangeres og hylles Caravan Park Sexten av nettsteder, organisasjoner og gjester som Europas beste campingplass – sommer som vinter.

Caravan Park Sexten ligger ved foten av dolmittene, hvor man har fantastiske muligheter for store skiopplevelser. Sexten har også to restauranter, eget spa og velværeanlegg. Campingplassen har 150 000 gjestedøgn i året og har blitt en favoritt for eiere av Arto eller Flair fra Niesmann + Bischoff. – For våre kunder har Caravan Park Sexten lenge vært en svært attraktiv og populær destinasjon både sommer og vinter. Derfor har vi inngått en avtale med stedet om at våre kunder blant annet vår en velkomstapertiff, frokost på døra, gratis adgang til svømmehall, sauna og treningssenter og en storslagen frokost den dagen de skal reise, forteller bobilprodusentens pressekontakt Cécile Rouesné.

2016-12-29T10:59:23+00:00