Møt Bergen Caravan AS på Kulleseidkanalen Camping og husvognplass

Home/Nyheter/Møt Bergen Caravan AS på Kulleseidkanalen Camping og husvognplass

Møt Bergen Caravan AS på Kulleseidkanalen Camping og husvognplass

Alle trenger en pause fra hverdagen i blant, og ingenting er bedre enn å komme til din egen plass i en rolig vik, en båttur på fjorden for å fange din egen middag, nyte stillheten og se solnedgangen fra terrassen.

På Bømlo i Hordaland finnes det et eldorado av holmer, sjarmerende viker med unike fiskemuligheter, og perler som Kulleseidkanalen, en koselig campingplass som definitivt er verdt et besøk. Med beliggenhet i sjøkanten med nydelige plasser for vogner, kort vei til gjestehavn og nærbutikk, kan man nyte en helårs ferieopplevelse. Vi skaffer husvogner i prisklassen kr. 350.000,- til kr. 700.000,-, og campingvogner i prisklassen kr. 200.000,-. til kr. 500.000,-.

Plass til campingvogn og båt

Vi har ledige helårsplasser for husvogner og campingvogner, samt mulighet for båtplass i båthavnen tilknyttet campingplassen. Her kan du kombinere kjøp av ny vogn hos oss, og helårsplass på Kulleseidkanalen Camping og husvognplass. Vi bistår deg med hele prosessen og du vil få kyndig hjelp og informasjon av våre salgskonsulenter på plassen.

Priseksempel Bürstner Averso 720 TK 2017, kr 452 000,-

Den nye Burstner Averso-serien oppfyller de aller fleste ønsker. Vognene overbeviser allerede ved første blikk med et elegant design, og skårer høyt med sitt ypperlige serieutstyr. Alle vognene i serien er totalt redesignet både innvendig og utvendig for den nye sesongen. Utsiden har fått et nytt og sterkere glassfibertak, samt den nyeste sikkerhetsteknologien, blant annet automatisk reguleringsbremse. Dette gjør Averso til en ekte Bürstner.

Den nye 720 TK modellen er Bürstners største vogn i Averso-serien. 720 TK har opp til åtte sengeplassen, da sittegruppen bak i vognen kan legges ned og har plass til to små. Dette er med andre ord den perfekte vogn for en stor familie. Vognen leveres med ulike utstyrspakker, både designpakke, dusjpakke og ALDE, noe som gjør at du enkelt kan bruke denne vognen hele året. Den nye campingvognen er hele 942 cm lang (inkludert drag) og 250 cm bred.

Vognen har to soveplasser i køyesenger bakerst i vognen, to soveplasser i dobbeltsengen i midten av vognen og mulighet for å legge ned sittegruppen både forran og bak i vognen for fire ekstra sengeplasser. Bakerst i vognen finner man køyesengene, samt den koselige sittegruppen med et lite og praktisk bord. Vinduene i vognen slipper inn et behagelig og naturlig lys. Vognen fremstår som elegant og stilren.

I tiden torsdag 25.mai klokken 12:00 og frem til lørdag 27.mai klokken 18:00, vil to salgskonsulenter fra Bergen Caravan være tilstede på campingplassen. Her vil vi vise området, plassene vi har til disposisjon. Eier av campingplassen vil opplyse om priser og andre praktiske opplysninger.

Ønsker du mer informasjon, ring Atle Evensen på 93 21 78 70.

Atlas husvogn / Florida serien 2017 modell

Klikk for større kart.

 

2017-05-18T15:50:30+00:00