Hymer på salgstoppen – igjen

Home/Artikler, Nyheter/Hymer på salgstoppen – igjen

Hymer på salgstoppen – igjen

I 2015 ble Hymer Norges mest solgte bobilmerke for første gang. Nå har det tyske merket lagt bak seg nok et toppår. Hymer befester sin posisjon som soleklar norgesfavoritt også i 2016.

Stadig flere nordmenn oppdager campinglivets gleder, og det selges bobiler og campingvogner som aldri før. 2015 ble et rekordår for den tyske campinggiganten Hymer, da de for første gang i histoien ble Norges mest solgte bobilmerke. Hymer tronet da salgstoppen med 303 solgte bobiler. I 2016 knuste de sin egen rekord, med en salgsøkning på hele 24,8%.

En ny norgesfavoritt

2017 byr på mange spennende nyheter for caravan-entusiaster. Norgesfavoritten Hymer er intet unntak, og har lansert flere nye modeller for sesongen. Den aller største nyheten er den nye Hymer B-klasse Dynamic Line.

Gjør ingen kompromiss på komfort

Selv om vekten er sterkt redusert, har ikke Hymer gjort noen kompromiss på verken kvalitet eller komfort i bilen. – Jeg er selv en entusiastisk camper og jeg kjenner kundene våre godt nok til å vite at vektreduseringen var svært viktig, men at det ikke kunne gå ut over komforten, forteller sjef for kjøretøykonvertering og utvikling ved Hymer, Hansi Wiest. Han mener de har spart inn vekten på de riktige stedene. – Vi har designet lette møbler og eksperimentert med ulike teknologier og metoder for installasjon.

Torill Eikheim

Hymer-eier Torill Eikheim forteller at hun er veldig fornøyd med sin bobil, og under Norges største Caravanmessen på Lillestrøm var det ingen tvil om hva slags merke hun kikket på. – Vi ser på Hymer fordi vi er veldig fornøyde. Vi har Hymer fra før og vurderer nå en fjerde bobil av samme merke, forteller hun entusiastisk. – Jeg anbefaler alle, kjøp Hymer!

Klassens letteste bobil

Den nye vektgrensen på 3,5 tonn har blitt svært viktig for bobilistene. Mest mulig komfort og ekstra lav vekt var derfor hovedfokuset når Hymer skulle utvikle sin nyeste modell. Resultatet er en ny generasjons bobil. 444-modellen har en kjøreklar vekt på 2,870 kg.
Sjefsdesigner hos Hymer, Frank Venter, forteller at den karakteristiske fronten med eksklusive LED-lykter er designet spesielt for den nye Hymer Dynamic Line. Frontruten er utvidet, og panoramavinduet gir enda bedre oversikt.
– Det nye designet har strammere linjer og et mer sporty utseende. Den nye Hymer B-klasse Dynamic Line er et viktig skritt på veien mot mer kompakte bobiler.

Thomas Alsgaards egen favoritt

Skiesset Thomas Alsgaard kjører den eksklusive modellen Hymer B-klasse SL. Bilen er stor og romslig innvendig, med komfortable sittegrupper, elegant innredning og mye skapplass. En perfekt bobil som kan brukes hele året.

Les mer om Thomas Alsgaard på bobiltur gjennom 15 fylker.

2017-01-19T16:59:04+00:00