Hymer B-klasse Dynamicline

En ny generasjons bobil

Home/Nyheter/Hymer B-klasse Dynamicline

Hymer B-klasse Dynamicline

– Det er en fantastisk suksess for oss å ha redusert vekten til den nye modellen såpass mye som vi har gjort, forteller prosjektleder i Hymer, Thomas Buschle.

Klassens letteste bobil

Den nye vektgrensen på 3,5 tonn har blitt svært viktig for bobilistene. Mest mulig komfort og ekstra lav vekt var derfor hovedfokuset når Hymer skulle utvikle sin nyeste modell. Resultatet er en ny generasjons bobil. 444 modellen har en kjøreklar vekt på 2,870 kg.

Den nye B-klassen imponerer med sitt nye møbelkonsept. Andrea Kibler beundrer den nye modellen under Caravanmessen i Düsseldorf.

Den nye B-klassen imponerer med sitt nye møbelkonsept. Andrea Kibler beundrer den nye modellen under Caravanmessen i Düsseldorf.

Salgsansvarlig for det nordiske markedet i Hymer, Andrea Kibler, forteller at det er flere grunner til at den nye vektgrensen blir stadig viktigere for bobilistene. – Vi ser en klar trend mot kjøretøy på under 3,5 tonn, forteller Kibler. Vektgrensen er avgjørende i forhold til hva slags førerkort man må ha, samt avgifter og kjørekomfort.
Avrundede konturer og materialer av høy kvalitet er karakteristisk for det nye møbeldesignet i Hymer B-klasse Dynamicline.

Avrundede konturer og materialer av høy kvalitet er karakteristisk for det nye møbeldesignet i Hymer B-klasse Dynamicline.

> Se våre nye biler på lager

Gjør ingen kompromiss på komfort

Selv om vekten er sterkt redusert, har ikke Hymer gjort noen kompromiss på verken kvalitet eller komfort i bilen. – Jeg er selv en entusiastisk camper og jeg kjenner kundene våre godt nok til å vite at vektreduseringen var svært viktig, men at det ikke kunne gå ut over komforten, forteller sjef for kjøretøykonvertering og utvikling ved Hymer, Hansi Wiest. Han mener de har spart inn vekten på de riktige stedene. – Vi har designet lette møbler og eksperimentert med ulike teknologier og metoder for installasjon.

LED-kjørelys og blinklys gir optimal sikt og maksimal sikkerhet når du reiser.

LED-kjørelys og blinklys gir optimal sikt og maksimal sikkerhet når du reiser.

Strammere og mer sporty

Utsiden av den nye B-klassen har et moderne og særegent design. Sjefsdesigner, Hans Venter, forteller at den karakteristiske fronten med eksklusive LED-lykter er designet spesielt for den nye Hymer B-klasse Dynamicline. Frontruten er utvidet, og panoramavinduet gir enda bedre oversikt. – Det nye designet har strammere linjer, hardere kanter og et betydelig mer sporty utseende.

444 modellen åpner for en nyttelast på hele 630 kg.

444 modellen åpner for en nyttelast på hele 630 kg.

Høydepunktene

Prosjektleder Thomas Buschle forteller at de ville skape en bobil som overgikk ale konkurrentene. Ikke bare på grunn av sin lave vekt og moderne design, men også på grunn av sine praktiske funksjoner. Den nye B-klassen byr på mange nye høydepunkter.

  • En ny planløsning med et stort og romslig kjøkken.
  • Det største lagerrommet i klassen. Den bakre garasjen har en høyde på 1,22 meter og en maksimal lastekapasitet på opptil 450 kilo.
  • Elektrisk tømming av avløpsvann og servicekamera. Dette gjør at du slipper å gå ut av bilen for å tømme avløpsvann.
  • Brede inngangsdører, oppvarmede dobbeltgulv, pilotstoler og mulighet for ryggekamera og multifunksjonsratt.
  • Store nedfellbare senger med sovekomfortsystem, også mulighet for enkeltsenger.
  • Nattbelysning som gjør at man kan bevege seg trygt rundt i bobilen, også etter mørkets frembrudd.
  • Stor lagringsplass i kjelleravdelingen i det oppvarmede dobbeltgulvet.
  • Egen temperaturkontroll for ulike rom, samt boost-funksjon for rask oppvarming av varmtvann og rom. Temperaturer kontrolleres via det sentrale kontrollpanelet med timer.
  • Innvendig LED-belysning.
  • Mulighet for å bestille en egen 22 tommers LED flatskjerm med integrerte høytalere, fjernkontroll, DVD-spiller og Hymers eget Smart multimediasystem med Bluetooth.

>Meld interesse for kjøp av bobil

Fire ulike oppsett

Den nye Hymer B-klasse Dynamicline er et viktig skritt på veien mot en ny kjøretøysgenerasjon og mer kompakte bobiler. Et utvalg av fire oppsett vil være tilgjengelig i første omgang:
B 444 DL, B 504 DL, B 588 DL og B 678 DL.

Se brosjyre for Hymer B-klasse Dynamicline her. 

2016-12-29T09:42:47+00:00 Tags: , , , |