Bürstner kampanjedager

Home/Nyheter/Bürstner kampanjedager

Bürstner kampanjedager

Sommerferien er like om hjørnet – og akkurat nå er utvalget av nye, ferieklare bobiler og campingvogner på topp. Derfor inviterer vi denne uken til kampanjedager på Bürstner bobiler og campingvogner. Gjør en god handel nå – velkommen innom for en hyggelig bobilprat!

 

I 2016 feiret den verdenskjente campinggiganten Bürstner 30 år med bobil. Siden den første alkove-bilen ble lansert i 1986 har mye forandret seg. Bürstner var i mange år Norges mest solgte bobilmerke, og fjoråret resulterte i en kraftig salgsøkning og et solid byks på salgsstatistikken i Norge.

– Vi ser at markedet virkelig har fått øynene opp for Bürstner igjen, og det er flere faktorer som gjør at merket er på vei tilbake for fullt. Det sier Svein Erik Gråberg, merkeansvarlig for Bürstner i Norge. – Både campingvognene og bobilene har hatt god vekst i 2016, og tallene hittil i 2017 viser samme utvikling.

Gråberg peker på flere faktorer som gjør at kundene elsker Bürstner. – Bürstner er kjent for god design, noe kundene er veldig opptatt av. Bürstner har i alle år vært opptatt av fargevalg og elegant møbeldesign i alle sine modeller. Dette, kombinert med god kvalitet, gode praktiske løsninger og konkurransedyktige priser mot de billigste på markedet gir meg stor tro på fortsatt god vekst for merket. Bürstner har også et landsdekkende forhandlernett, noe som er viktig i forhold til service.

Vogner og bobiler for hele familien

Bürstner har et bredt utvalg av både campingvogner og bobiler. Fra de minste kjørevognene til store campingvogner med plass til hele familien, finner alle en Bürstnervogn tilpasset sitt behov. Bürstner er også en av få produsenter som har lansert en helt ny bobilserie for 2017-sesongen – storsatsningen Lyseo.

Lyseo T744 er tildelt innovasjonspris for sin løsning med to salonger og to senkesenger. Modellen omtales som en luksuriøs treroms bobil, med unike løsninger og et praktisk bad.

Pris for beste planløsning i 2017

En av Bürstners største nyheter for 2017 sesongen er den unike modellen Lyseo T744. Modellen vant pris for beste planløsning i European Innovation Award 2017.

Alle modeller kan leveres under 3.500 kg og Lyseo T er den perfekte bobil for par som ofte reiser alene. T744-modellen skiller seg fra de andre ved at den har en stor loungegruppe bakerst i bilen. Den L-formede sofaen har god plass til fire personer. Et lite, frittstående salongbord trekkes ut av sofaen når sittegruppen er i bruk. Oppholdsrommet bak har tre vinduer, som gir godt med lys inn i rommet. Her kan man nyte stillheten med en god bok eller slappe av med et spennende TV-program. Over den bakre sittegruppen finner man sengen i bobilen. Standardsengen i bilen er en stor dobbeltseng som måler 150x200cm, med elektrisk betjening som heiser sengen opp eller ned når den skal benyttes. Det er den praktiske sengeløsningen som har gitt plass til den ekstra sittegruppen bak i Lyseo T744.

Den store senkesengen bak i bilen kan skjules under taket med et enkelt tastetrykk. Modellen imponerer også med en takhøyde på 205 cm og behagelig belysning.

Alt på en flate

Den nye modellen lar deg nyte friheten og det beste fra enhver årstid. Det spesielle gulvet i den nye 2017-modellen gir deg nemlig muligheten til å nyte campinglivet, uansett vær og temperatur. Thermo-floor-dobbeltgulvet reguleres slik at du alltid vil ha en behagelig følelse når du går gjennom bilen, også barbeint. Her får man alt på en flate – hele veien fra førerhuset til soverommet. – Dette har tidligere vært forbeholdt dyrere utgaver, men nå har vi en prisgunstig bobil, med kvaliteter som i en fullvoksen millionbil, forklarer Gråberg.
I tillegg til den ekstra sittegruppen bak i bilen, er det selvfølgelig også en sittegruppe foran. Denne har god plass til fem personer, samt et uttrekkbart spisebord. 744-modellen har med andre ord to romslige stuer, kjøkken, soverom og bad. I Lyseo T kan du velge mellom to ulike møbeldekorer og hele 34 forskjellige polsterkombinasjoner for å skape en unik bobil, med ditt personlige preg.

Vognserien er utviklet med hovedfokus på det skandinaviske markedet. Med fire ulike planløsninger finner du en modell som passer ditt behov.

Bürstner Nordic – vognfavoritten

Nordic-serien campingvogner fra Bürstner er mange familiers førstevalg. Her er det lagt vekt på detaljer som skal gjøre det enklere og mer praktisk å bruke vognene – hele året. Romslig planløsning, suverene vinteregenskaper og et omfattende standardutstyr er noen av faktorene som gjør Bürstner Nordic til en favoritt blant norske barnefamilier.

God plass til hele familien

Vognene i Nordic serien finnes både med og uten køyesenger, og hver køyeseng har sitt eget vindu. Store vindusflater åpner for mye dagslys inn i vognene, og den smarte rominndelingen gir en åpen og luftig følelse.

Badene er funksjonelle for både store og små, med praktiske detaljer. Romslige kjøkken gir mye lagringsplass, og alle kjøkken har skuffer med ”soft close” funksjon.
De spesialutviklede Nordic-vognene fra Bürstner har også integrerte lys-systemer i tak og under skap. Belysningen skaper en fin og lun atmosfære innvendig. USB-innganger for enkel lading av elektriske apparater er plassert nær sengene. Store gjenstander får plass i det romslige lasterommet som enkelt nås fra utsiden av vognene.

Campingvognene fås i ulike størrelser og har plass til hele familien. De funksjonelle planløsningene har blant annet gitt rom til et romslig kjøkken.

 

Utmerket helårsvogn

– Det som er unikt med vognene i Nordic serien er at de har elementer som uttrekkbar skiboks og varme garderobeskap innvending. – Bürstner Air Plus system gir god luftsirkulering i innredningen, varme i vognen, hindrer kondens og gir et godt inneklima hele året. Bürstner Nordic er derfor perfekte vogner til vinterbruk.

Nok plass og smart lagring av vinterklær er avgjørende for en familie som reiser på vinterstid. Bürstner har derfor integrert en stor garderobe ved inngangen, hvor man kan tørke våte vinterklær.

Kjent for godt design

Utseendemessig fremstår samtlige vogner som lekre og moderne. Du kan også sette ditt personlige preg på interiøret med 38 ulike kombinasjoner.

Det tyske caravanmerket er spesielt kjent for merkets design. Bürstner har i alle år vært opptatt av fargevalg og elegant interiør i sine modeller. Dette, kombinert med god kvalitet, gode løsninger og konkurransedyktige priser gjør at Bürstner er en stor favoritt blant mange nordmenn.

2017-04-24T13:03:19+00:00