Bobil på budsjett

Home/Artikler, Nyheter/Bobil på budsjett

Bobil på budsjett

Du trenger ikke nødvendigvis betale dyrt for en velutstyrt bobil. Carado er lavprismerket fra den tyske Hymer, og tilbyr prisgunstige bobiler i flere størrelser. På Norges største caravanmesse på Lillestrøm feiret Carado sin egen bursdag med en velutstyrt jubileumsmodell.

”Perfect 10”

Det tyske bobilmerket feirer nå 10 år i Norge, og i den anledning lanserer de en helt spesiell jubileumsmodell. Dersom du er opptatt av design og kvalitet til lav pris, vil du elske den nye jubileumsutgaven. Utgaven er tilgjengelig i tre ulike modeller og Carado har utviklet et helt eget utvendig design for ”Perfect 10” utgaven. Innredningen i bilen har en kombinasjon av stoff og ekte skinn, og overskapene har fått et nytt, elegant design.

Perfect 10

Carado porteføljen omfatter 9 ulike Low Profile oppsett der førersetet lett kan dreies rundt for å bli en del av den koselige sittegruppen. Videre finnes det også tre modeller som tilbyr et ekstra soverom over førerhuset.

Feirer med spesialutstyr

Inkludert i prisen får du også Carados egen «Emotion Pack.» Denne utstyrspakken inneholder sidevegger i fargen champagne metallic, eget listverk, sykkelstativ, markise. «Perfect 10» utgaven gir, med andre ord, mye utstyr for pengene. Carado tilbyr også en rekke andre utstyrspakker og ekstra tilbehør.

Perfect 10

Tysk kvalitet

Alle Carado bobiler blir produsert i den lille landsbygden Saxony i Tyskland. Carado tilhører Erwin Hymer Group – som tilbyr europeisk dekkende service, topp kvalitet og en uslåelig verdi for pengene. Bilene blir produsert ved et av Europas mest moderne produktsenter og bobilene gjennomgår strenge kvalitetskontroller, både innvendig og utvendig. Opp til 30 fullt utstyrte bobiler forlater produksjonslokalene hver eneste dag.

Se vår annonse på denne modellen

Perfect 10

 

2017-03-01T14:29:15+00:00 Tags: , |