LMC modellserier

Home/Campingvogner/LMC/LMC modellserier

LMC modellserier

Den perfekte kombinasjon av form og funksjon gjør at alle forutsetninger til en vellykket weekend eller ferietur venter på å bli utforsket. Med LMC vil alle dine feriedrømmer gå i oppfyllelse. LMC står for håndverkmessige tradisjoner, solid erfaring og kvalitet.

LMC tilbyr gulvvarmesystem i samarbeid med både Alde sentralvarme og Truma varme. Firkantete aluminiumsrør til vanngjennomstrømming og en bred aluminiumsplate til varmeleder garanterer en optimal og jevn varmefordeling.

LMC VIVO

LMC Vivo

Like individuell som passasjerene, slik presenteres de ni ulike planløsningene til LMC Vivo.
Enten som romslig caravan for to, som feriehjem med venner eller som familievennlig campingvogn med inntil seks soveplasser. Vivo passer for enhver feriereise.

Se planløsninger her.

LMC MUSICA

LMC Musica

Hvordan ser din drømme-caravan ut? Robust i forhold til de ytre påvirkningene, mangfoldig i bruk og likevel stilfult innrettet i hele det innvendige rommet. Det er slik LMC Musica er og innstilt på en perfekt ferie fra koplingen til baklyktene.

Se planløsninger her.

LMC MAESTRO

LMC Maestro

Når navnet er Maestro kan man forvente seg noe utenom det vanlige. Med denne LMC-campingvognen kombineres høyverdig eksklusivitet og teknisk toppkvalitet i en caravan.

Se planløsninger her.

LONG LIFE TECHNOLOGIE

LMCs Long Life-teknologi regnes som den mest innovative konstruksjonsteknologien i fritidskjøretøysbransjen. Det er et resultat av konsekvent videreutvikling av materialer i kjøretøysskroget og hever dermed standarden når det gjelder lang levetid, sikkerhet og stabil verdi.

Det er allerede mange kunder som er fornøyde med de unike fordelene med Long Life-teknologien.

Lær mer om LLT i vår teknisk seksjon

LLT ILLUSTRASJON

LLT-vergleich_nor

(klikk for større bilde)

Kontakt salgsavdelingen

Rune Ulvesæter
Telefon: 98 24 37 93
Atle Evensen
Telefon: 93 21 78 70
Morten Halvorsen
Telefon: 45 51 17 09
2017-01-04T16:09:36+00:00