2018-modellene er ankommet - se utvalg!

Kontakt Bergen Caravan AS

Margunn Mellingen
 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
ivar-1.jpg
Ivar Hordnes
Kundemottak 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Banner-Fb-1702x630px.jpg

Kjenner du noen som elsker camping?

Julegaver til den campingglade

Mange synes livet er aller best på tur med campingvogn eller bobil - når man kan reise fra opplevelse til opplevelse, fra utsikt til utsikt og fra aktivitet til aktivitet. Og enten man foretrekker fjell, fjord, bygd, by, innland eller utland: Smart og riktig utstyr gjør turen enda bedre!
Her har vi plukket fram noen forslag til praktiske julegaver i ulike prisklasser og størrelser, som vi tror vil falle i smak hos alle turglade campingentusiaster:
Produkter_800x450px_Strahl-vinglass.jpg
Uknuselige vinglass
En firepakning med uknuselige vinglass er den perfekte partner til turens store feiringer eller til dagens middag. Strahl vinglass er produsert i polykarbonat som har samme klarhet og eleganse som glass. Alle produktene i Strahl serien er gått over for hånd for å fjerne maskinelle skjøter, noe som gir produktene en elegant finish. 

Kr 449,- Strahl vinglass, Art. nr. 72845
Produkter_800x450px_Batterlader.jpg
Batterilader for bil og bobil
Denne praktiske Exide batteriladeren kan redde mange uheldige situasjoner. Laderen kan brukes til både bil og bobil, er helautomatisk og har innebygd temperaturkompensering som gjør den spesielt egnet for nordisk klima. Exide laderen gir optimal lading og fungerer til batterier fra 1 Ah opp til 85 Ah. Exide tilbyr også andre ladere fungerer til batterier opptil 150 Ah og 300 Ah

Produkter_800x450px_Omnia.jpg
Omnia - lar deg bake på komfyren!
Med fritidsovnen Omnia kan man både bake og steke ovnsmat på gassplatene eller spritkokeren. Alt man kan lage i en fast ovn, kan man også lage i Omnia. Fritidsovnen består av tre deler: understell, form og lokk med ventilasjonshull. Den runde formen med hull i midten er av aluminium, og der man legger deigen eller ingrediensene. Formen plasseres på understellet som også har hull i midten, og denne konstruksjonen gjør at varmen passerer gjennom og gir overvarme. 

Produkter_800x450px_Dekket__y-barn.jpg
Dekketøysett til barn
Uten mat og drikke, duger helten ikke. Når man er ute på tur, smaker maten ekstra godt, og enda bedre smaker den når man kan spise av sitt eget servise! Dette solide barneserviset med fargerike motiv består av 12 ulike deler og egen kjølebag på 12 liter. God appetitt!

Produkter_800x450px_Dekket__y-Seamika.jpg
Elegant servise i 16 deler
Med dette elegante dekketøysettet er det en fryd å komme til bords. Pakken består av totalt 16 deler: 4 middagstallerkener, 4 sidetallerkener, 4 skåler og 4 krus. Dekketøysettet finnes også i fargen Vanilla, Art. nr. 63726. 

Produkter_800x450px_Cobb-grill.jpg
Prisbelønt gassgrill
Med denne prisbelønte designgrillen fra Cobb kan du grille hvor du vil. Sett den midt på bordet, eller ta den med deg ut i naturen. Cobb grillen ble faktisk kåret til årets oppfinnelse i "Times" og vant samme året prisen som beste nyhet og beste BBQ grill ved den internasjonale EXPO-messen. Grillen er klar til bruk etter et par minutter, og du er klar til å grille, steke, bake, koke, røyke eller wokke. Ettersom bunnen på grillen ikke blir varm, kan du sette den rett på bordet. 

Produkter_800x450px_DAB_-adapter.jpg
DAB+ adapter - best i test!
DAB er i vinden som aldri før, og det finnes mange ulike løsninger på markedet. En DAB+ adapter er en liten mottaker, som kobles til det originale lydanlegget i bilen eller bobilen din. Tiny Audio C5 ble kåret til best i test av TV 2 Hjelper deg i 2016. Adapteren kobles enkelt til det originale lydanlegget i bilen din.

Kr 1.885,- DAB+ adapter, Art. nr. 70065
Produkter_800x450px_Bordholder.jpg
Bordholder for glass
Disse smarte og rimelige bordfestene fra GIMEX finnes i mange friske farger. Klypen festes enkelt til bordplaten og holderen passer til både brusbokser, flasker, beger og kopper. En perfekt ekstragave til campingentusiasten som har alt! 

Kr 38,- GIMEX Bordholder, Art. nr. 39487
Del: 
Les mer