Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
steinar-1.jpg
Steinar Mellingen
Markedsjef 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
_VYH9938.jpg

Endelig sommer:

Her er 5 ting du trenger til campingferien

For at campingferien skal bli vellykket er det noen vesentlige ting som må med på reisen. Noen ting er også praktisk nyttig og kan komme godt med på turen. Men en ting er sikkert: Riktig tilbehør gjør opplevelsen bedre! Her er utstyret du trenger for å gjøre årets ferie enda litt hyggeligere. 
1. Server mat og drikke med kvalitetsprodukter
Sett prikken over i'en med lekre og uknuselige drikkeglass fra Strahl. Produktene er av høyeste kvalitet, og kombinerer styrken i polykarbonat med et elegant utseende og følelsen av ekte glass. Produsenten tilbyr en rekke ulike glass, både vanlige vannglass, vinglass, ølkrus og champagneglass. Produktene kan vaskes for hånd eller i oppvaskmaskin, og egner seg utmerket til bruk på bobil- eller campingtur.  Det gjør også dekketøyet fra Guzzini. Det er et sortiment av tallerkener, glass og serveringsutstyr av god kvalitet.
Guzzini-dekket__y.jpg
Bestikk og dekkesett fra Guzzini er uknuselig, og perfekt til camping. Foto: Guzzini. 
2. Nyt dagen ute uten mygg
Sene vindstille sommerkvelder med godt selskap går hånd i hånd med campingsesongen. Enten det er tidlig om morgenen, midt på dagen, eller når solen er på vei ned bak horisonten, vil en mygglanterne kunne redde stemningen rundt bålet eller ved middagsbordet. Med en mygglanterne vil myggen holde seg borte og ikke bli en del av minnene fra sommerferien. Den stilfulle lanternen sender ut duft i fire timer, og får myggen til å holde en avstand på 20 kvadratmeter. Det medfølger 1 stk. luktmatte og lys i pakningen til Mygglanternen. En eske med refill inneholder 3 matter og 3 lys. Dette gir en beskyttelse på inntil 12 timer. 
Lanternen blir en myggstopper.
Swissinno-mygglanterne.jpg
Med lanternen fra Swissinno kan du nyte lune sommerkvelder uten å bli plaget av mygg. Foto: Swissinno. 
3. Enkel rengjøring
Når man er ute på tur og rengjøring av avfallstanken er et faktum, ønsker de aller fleste at dette skje på en enkel måte. Med kraftige og effektive sanitærvæsker fra Thetford blir rengjøringen enklere. Midlene holder avfallstanken ren og pen, reduserer dannelsen av gass, og stimulerer avfallsnedbrytingen slik at tanken blir enklere å tømme. Rensemidlene finnes både i poseform og flytende væske. Det er også utviklet et supermykt toalettpapir som er spesielt utviklet for mobile toaletter, og løser seg raskt opp i avfallstanken. Det forhindrer tilstopping ved tømming av avfallstanken og gjør den enklere å tømme. 
HYMER_Exsis_i_Bad_Komfortbad.1.jpg
Med gode produkter blir rengjøringen enkel og effektiv. Foto: Hymer. 
4. Kald drikke og frysemuligheter
Det å åpne kjøleboksen og hente seg en kald, nedkjølende leskedrikk, etter en lang dag på fjellet, eller på tur, smaker alltid bra. Dometic CFX-serien er designet for å passe alle slags kjøretøy, og er et utvalg kompakte mobile kompressorkjølere og/eller frysere som kan holde mat - og drikkevarer godt kjølt eller frosset mens du er ute på reise. Serien inneholder en rekke modeller, inkludert en ultrakompakt kjøler, og en med to separate temperatursoner for samtlige kjølere og frysere. I tillegg til at den kan brukes til dypfrysing helt ned til -22 grader, kan den også drives av solcellekraft. Det finnes også andre modeller og serier med andre spesifikasjoner. Blant annet passive bokser, som kun holder på kulde eller varme. Denne serien heter WCI. 
dometic_marine_camping_mobilecooling_Day7_0775.jpg
I sommervarmen er det godt å kunne kjøle seg ned med noe godt å drikke. Foto: Dometic. 
5. Samlingspunkt rundt bålpannen
Topp sommerkvelden med grilling, sosialt samvær og hyggelig stemning ved bålet. En bålpanne er romslig av størrelse, og gir deg muligheten til å tenne bål eller grille en ventepølse, mens kjøttet eller fisken grilles. Det er også muligheter for å koke kaffe, kakao, suppe, eller stek sveler, speilegg eller pannekaker. Det er bare fantasien som setter begrensninger for hva en bålpanne kan brukes til, og den er et miljøskapende samlingspunkt for hele turfølget. En bålpanne kan brukes hvor som helst. Den er stilfull og funksjonell, med kraftige og flyttbare bein som gjør at den står stødig uansett terreng. Bålpannene kommer i to utgaver. "Frigg" og "Odin". 

Frigg: I tillegg til nytt design leveres denne bålpannen med tre helt nye komponenter: grillrist/stekeplate av støpejern, gnistfangerlokk og løftekrok for grillrist. Inkludert i pakken er også et gnistfangersett, kjetting for kaffekjele og askekopp. 

Odin: Den er stilfull og funksjonell, med kraftige og flyttbare bein som gjør at den står stødig uansett terreng. Bålpannen leveres med grillrist i rustfritt stål, kjetting for kaffekjele og askekopp for oppsamling av aske, fett og glør.
Skjermbilde_2018-06-06_kl._09.45.17.png
Bålpannen Frigg er lett å sette opp og har god plass til grillmat. Foto: UMAS
Husk også å pakke med solkrem, solbriller, badetøy og håndkle. God sommer!
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller