Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
steinar-1.jpg
Steinar Mellingen
Markedsjef 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Inaca-Sergio-2018.jpg
Sergio Sànchez forteller at Inaca har lansert flere spennende nyheter for årets campingsesong. Foto: Jens Lyngstad. 

Se sesongens teltnyheter:

Bestselger blir nå enda bedre

Er du klar for årets campingferie? Gå sesongen i møte med et nytt fortelt fra Inaca! De funksjonelle teltene gir deg et langt større boareal og årets nyheter byr på flere nyvinninger både innvendig og utvendig. 
Ønsker du mer plass å boltre deg på, er et fortelt til campingvogna det beste tilbehøret du kan få. Inaca har produsert fortelt siden 1974 og har vært på det norske markedet i 20 år. Teltene er produsert i Barcelona i Spania, men modellene som selges i Norge er spesialtilpasset og utviklet for det nordiske markedet.

Tett samarbeid 
- Max Fritid har agenturet for Inaca i Norge, og vi har vært med på å utvikle design og detaljer tilpasset det nordiske markedet sammen med Inaca i flere år. Produktutviklingen bærer stort preg av tilbakemeldinger fra sluttkunder. Gjennom 20 år på det norske markedet er flere detaljer og løsninger kommet frem etter tilbakemeldinger fra våre norske kunder. Blant annet er tekstilvalg basert på det norske klimaet med både varme sommere og iskalde vintre, samt mye regn, forklarer Martin Solheim hos Max Fritid.
Fjord-300-Azur-sommer.jpg
Fjor 300 Azur er Inacas største teltnyhet for året. Teltet er en oppgradering av en tidligere bestselger. Foto: Produsent. 
Oppgradert bestselger
- I løpet av de siste årene har vi hatt et godt og tett samarbeid med Max Fritid, og i år presenterer vi flere spennende nyheter, forteller Sergio Sánchez, daglig leder i Inaca SA. - Vår største nyhet for året er det nye teltet Fjord 300 Azur, som er en fornyet utgave av et klassisk fortelt som vi har solgt svært godt se siste sesongene. Teltet har fått en ny farge, Azur, og et nytt og friskt design, men vi beholder det populære akrylstoffet. Vi har også oppgradert flere spesifikasjoner innvendig med nytt tak, bedre ventilasjon, et ekstra myggnett og mye mer forklarer Sànchez.
Aples-Inaca-vinter.jpg
Teltene i Inaca Alpes serien er spesielt utviklet for områder med røffe og skiftende værforhold. Foto: Produsent. 
Populær vinterserie
- For året har vi også oppgradert samtlige vintertelt i den populære Alpes serien vår. I likhet med nye Fjord 300 Azur får vinterteltene nå også et nytt fargevalg, og produseres i vårt slitesterke akrylstoff, forteller Sànchez. - Så langt har responsen på de nye teltene vært svært god blant kundene, avslutter han.
_EAI8898.jpg
Sørg for å finne riktig telt til din campingvogn. Teltene til Inaca leveres i A-mål størrelser.  Foto: Espen A. Istad. 
Finn riktig fortelt
Det som skiller Inaca fra andre produsenter i bransjen er at råvarer og tilbehør leveres av europeiske underleverandører, noe som sikrer god kvalitet i alle ledd. Forteltene leveres i A-måls størrelser. Dette er lengden målt fra bakken, opp gjennom skinnegangen forteltet skal føres gjennom og ned igjen på bakken i andre enden av vognen. Klikk her for å se hvilket A-mål som skal benyttes på din campingvogn. 
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller