Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
steinar-1.jpg
Steinar Mellingen
Markedsjef 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
_EAI_Inaca_MaxFritid.jpg

Inaca fortelt:

Det viktigste ekstrarommet

Er du klar for årets campingferie? Gå sesongen i møte med et nytt fortelt fra Inaca. De funksjonelle teltene gir deg et langt større boareale og enda mer lagringsplass!
- Ønsker du mer plass å boltre deg på, er et fortelt til campingvognen det beste tilbehøret du kan få. Max Fritid har agenturet for Inaca i Norge, og vi har vært med på å utvikle design og detaljer tilpasset det nordiske markedet sammen med Inaca i flere år, forteller Sigurd Brevik i Max Fritid.

- Produktutvikling hos Inaca bærer stort preg av tilbakemeldinger fra sluttkunder. Gjennom 19 år på det norske markedet er flere detaljer og løsninger kommet frem etter tilbakemeldinger fra våre norske kunder. Blant annet er tekstilvalg basert på det norske klimaet med både varme sommere og iskalde vintre, samt mye regn, forklarer Brevik. 

Se video av Inaca fortelt:
Inaca-MaxFritid1.jpg
Teltene fra Inaca er produsert i Spania. Våre modeller er spesialtilpasset det norske markedet. Foto: Espen A. Istad. 
Velg riktig telt
- Det som skiller Inaca fra andre produsenter i bransjen er at råvarer og tilbehør leveres av europeiske underleverandører, noe som sikrer god kvalitet i alle ledd. Forteltene leveres i A-måls størrelser og Max Fritid har et godt system på hvilket A-mål som skal benyttes på nettopp din vogn. 


Inaca tilbyr også en rekke ulike fortelt til bobil, samt nyttig ekstrautstyr. 
shim.gif
Inaca-MaxFritid.jpg
Max Fritid samarbeider med systuer over hele landet for reparasjon av fortelt fra Inaca. Foto: Espen A. Istad. 
Anbefalte modeller
Max Fritid tilbyr et bredt utvalg av Inaca-fortelt til campingvogn og anbefaler fire ulike modeller:

Fjord Silver
Dette solide forteltet har stilrent design og en dybde på 300 cm. Teltet er en av Max Fritids store bestselgere over flere år. Fjord Silver 300 er en real klassiker grunnet en kombinasjon av god kvalitet, funksjonalitet og pris.


Sintra
Denne modellen er produsert i kraftig PVC Polyester. Sintra har en dybde på 250 cm og er et solid telt i lavpris-segmentet. Sideveggene har myggnett innenfor vinduet, som også kan åpnes. Den integrerte myggnettingen og vinduene sikrer god ventilasjon og rikelig med naturlig belysning.


Stela
Dette teltet finnes i i to ulike dybder, 300 cm og 350 cm. Med farger som lys grå og sølv fremstår Stela som et meget attraktivt heltelt. Innsiden av forteltet er meget lysvennlig, noe som forsterker den store romfølelsen. Frontpanelet med faste vinduer og en eller to avtakbare dører som kan flyttes i begge retninger. Dette gir teltet mange variasjonsmuligheter.


Sands Silver
En klassisk modell med en dybde på 250 cm. Forteltet har et nytt design og er produsert i ventilerende gjennomfarget akryl, spesielt tilpasset for norske forhold. Avtagbare og nedfellbare front- og sidevegger gjør det mulig å omgjøre teltet til solseil. Høyre sidevindu kan åpnes mot myggnetting. 

Inaca-MaxFritid2.jpg
Inaca har produsert fortelt siden 1974, og er et trygt og solid valg til din campingvogn. Foto: Espen A. Istad. 
Nyttig tilbehør
Til Inaca fortelt kan man også kjøpe egne innertelt, annex med vindu, annex uten vindu, sidepanel med myggnetting, stormsikring og verandastang som ekstrautstyr. 

- Foto og film er produsert like ved turistattraksjonen Trollstigen, ikke langt unna våre lokaler og hovedlager på Åndalsnes. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om Inaca eller noen av våre andre produkter, oppfordrer Brevik.
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller