Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
steinar-1.jpg
Steinar Mellingen
Markedsjef 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
IMG_7483-kopi.jpg

Praktisk og enkelt:

Sommerens campinggriller

En kompakt og praktisk grill er den perfekte følgesvenn til turen. De er enkle å ta med på reise, og er svært lette å rengjøre. Se vårt store utvalg av griller til sommerens campingferie her!
Grille, steke, bake, koke, røyke og wokke. Med en kvalitetsgrill er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan grilles! 

Det er en stor frihet i å kunne lage mat i naturen, og det er lite som smaker bedre enn et skikkelig grillmåltid på varme sommerdager. Max Fritid har et stort utvalg av griller til ditt behov, både gass og brikettgriller. Samt mye spennende tilbehør!

Se video:
Prisbelønt designgrill
Den er klar til bruk etter et par minutter, og bunnen på grillen blir ikke varm. Dermed kan du sette den rett på bordet og la hele selskapet grille sammen. Cobb Premier bærbar multigrill er også perfekt å ta med ut i naturen eller på stranden. Grillen er i børstet rustfritt stål, og veier bare fire kilo. Varmen i grillen får man av én spesiell brikett som varer i opptil 2,5 time. Ønsker man heller å bruke gass, har leverandøren også en egen Cobb Premier gassgrill

Cobb-grillen er en oppfinnelse med røtter i Sør-Afrika. Ideen var å lage en effektiv, transportabel og sikker grill. Cobb Premier ble kåret til årets oppfinnelse i "Times" og vant samme året prisen som beste nyhet og beste BBQ grill ved den internasjonale EXPO-messen.
IMG_7421-kopi.jpg
Med denne prisbelønte grillen fra Cobb kan du grille hvor du vil. Sett den midt på bordet, eller ta den med deg ut i naturen.
Max mat med mini grill
Outdoor Chefs egen Mini Chef er en gassgrill som både er enkel å bruke, og som gir mange muligheter til å briljere. Grillen har et patentert traktsystem som sørger for en unik kombinasjon av indirekte og direkte varme. 

Resultatet er en grill som man kan bruke enten man vil grille et par pølser i full fart, eller vil imponere med en 3-retters middag, pizza eller paella. Brødbakst og tapas er også innen rekkevidde - her kan all matlaging flyttes ut av bobilen eller campingvogna. Det finnes også et stort utvalg av utstyr til Mini Chef. Enkel rengjøring og lett vekt er også blant fortrinnene til den praktiske grillen.
IMG_2261-kopi.jpg
Mini Chef er spesielt praktis til utendørs bruk. Grillen er lett og blir ikke for varm på utsiden, slik at den kan stå i gresset.
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller