Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
steinar-1.jpg
Steinar Mellingen
Markedsjef 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Cobb-grill.jpg

Prisbelønt og praktisk:

Grill hvor du vil

En kompakt og praktisk grill er den perfekte følgesvenn på tur. Cobbs unike griller har prisbelønt design, er enkle å ta med seg og lette å rengjøre. Grillene kan brukes på de fleste overflater, og med Cobbs praktiske tilbehør blir du enkelt kongen av turgrillen i høst. 
Grille, steke, bake, koke, røyke og wokke. Det er en stor frihet i å kunne lage mat i naturen, og det er lite som smaker bedre enn et realt grillmåltid. Med en kvalitetsgrill fra Cobb er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan tilberedes. Vi tilbyr et stort utvalg av griller til ditt behov, både gass- og brikettgriller, samt mye spennende og praktisk tilbehør.
Afrikanske røtter
Cobb-grillen er konstruert med en liten, isolert varmekilde i midten som er omgitt av en tykk isolert skål. Den unike grillen er en oppfinnelse med røtter i Sør-Afrika, og ble opprinnelig utviklet av en ingeniør som var innleid av regjeringen. Målet var å finne en løsning på hvordan befolkningen kunne tilberede mat uten å risikere å sette fyr på hytten, eller i verste fall hele landsbyen. Resultatet var oppfinnelsen av det vi i dag kjenner som Cobb-grillen, et genialt produkt som ikke blir varmt på utsiden, som bruker minimalt med brensel og som griller uten flammer og røyk.
Cobb-gassgrill.jpg
Med unike campinggrillen fra Cobb kan du grille hvor du vil. Sett den på bordet eller ta den med deg ut i naturen.
Prisbelønt design
Grillene er klar til bruk etter noen få minutter, og selve bunnen blir ikke varm. Det betyr at du kan du sette grillene rett på bordet og la hele selskapet grille sammen. Favoritten Cobb Premier er perfekt å ta med ut i naturen eller på stranden. Grillene er produsert i børstet, rustfritt stål og veier bare fire kilo. Cobb Premier ble dessuten kåret til årets oppfinnelse i "Times" og vant samme året pris som beste nyhet og beste BBQ grill ved den internasjonale EXPO-messen.
Cobb-premier.jpg
Med Cobb Premier blir grillingen helt røykfri, samtidig som varmen utnyttes optimalt.
Oppvarming
Varmen i grillen får man av én spesiell brikett som varer i opptil 2,5 time. Med disse brikettene blir grillen klar til bruk på kun to minutter, og man trenger ikke å bruke tennvæske til å fyre opp grillen. Man kan også velge en billigere variant som har brennetid på 1,5 time. 

Ønsker man heller å bruke gass har leverandøren også en egen Cobb Premier gassgrill. En boks med gass varer i opptil 3 timer. Gassgrillen har samme størrelse som den bærbare multigrillen, og alt av Cobbs eget tilbehør kan brukes til samtlige griller.
Cobb-tilbeh__r.jpg
Med den praktiske Cobb-grillpannen kan du enkelt tilberede pizza og andre retter på tur. 
Praktisk tilbehør
Cobb tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør til sine griller, både bærevesker, stativ, panner, steketermometer, skjærebrett, stekerister, kokebok og mye mer. Cobb tilbyr også egne folieskåler som gjør det svært enkelt å rengjøre grillen. Plasser folieskålen i grillen før bruk, og skålen fanger opp fett og matrester som måtte renne ned i grillen under bruk. Når du er ferdig å grille kan du enkelt fjerne folieskålenog grillen er like ren som før. 

Med Cobbs egen bakeform kan man også bruke grillen som en ovn. Den praktiske, runde formen er laget i "non-stick" materiale som forhindrer at bakervarene dine sitter fast. Formen passer utmerket til å bake brød, den er lett å rengjøre og kan også brukes i ovnen hjemme.
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller