LMC bobilserier

Home/Bobiler/LMC/LMC bobilserier

LMC bobilserier

LMC – ved dine drømmers mål
Den perfekte kombinasjon av form og funksjon gjør at alle forutsetninger til en vellykket weekend eller ferietur venter på å bli utforsket. Med LMC vil alle dine feriedrømmer gå i oppfyllelse. LMC står for håndverkmessige tradisjoner, solid erfaring og kvalitet.
LMC tilbyr gulvvarmesystem i samarbeid med både Alde sentralvarme og Truma varme. Firkantete aluminiumsrør til vanngjennomstrømming og en bred aluminiumsplate til varmeleder garanterer en optimal og jevn varmefordeling.

LMC Breezer A

LMC Breezer A

Breezer alkove er en voksen bobil: Vennlig, intelligent og sympatisk. Enten som familievenn eller som hvileoase, om det er to eller fire som reiser, eller kanskje hele familien, med en bobil med alkover får man mye ekstra lagringsplass for mye nyttig reiseutstyr.
Les mer ..

LMC Breezer V

LMC Breezer V

Breezer Van tilbyr alle fordelene en kombibil kan gi, kombinert med kapasiteten til en romslig delintegrert bobil. Dermed er den svært godt egnet for to bobil-reisende: Om man er kjærester, bestevenner, idrettsvenner på tur eller bare vil på ferie, Breezer Van tar dere gjerne med.
Les mer ..

LMC Breezer Lift

LMC Breezer Lift

Valgfrihet har fått et navn: Breezer Lift. Fordi den rommer så mye fleksibilitet, så mye livsrom, så mange muligheter. Dermed er den så mangfoldig som en sveitsisk lommekniv. Om det er to som reiser sammen eller flere personer, barn eller barnebarn som ønsker å oppdage verden, bobilens individuelle konsept tilpasser seg alltid etter behovene.
Les mer ..

LMC Cruiser SportLine

LMC Cruiser SportLine

I hverdagen er du sporty og alltid i aktivitet. Og på ferie må det også være slik. For at du skal finne den samme kjøregleden inne i bobilen, har Cruiser SportLine den samme dynamikken både utvendig og innvending. På en diskret måte preger spirit og eleganse det selvbevisste interiøret. Det finnes ingen andre bobiler hvor kombinasjonen av enestående design og sporty temperament ble gjennomført på en bedre måte.
Les mer ..

LMC Cruiser ComfortLine

LMC Cruiser ComfortLine

Allerede ved første øyekast åpenbarer Cruiser ComfortLine sin eksklusivitet. Det som begynner utvendig med dekorativ kjøretøysbekledning og den sølvmetallic-lakkeringen til førerhuset, fortsetter i AL-KO-AMC-chassiset med vedlikeholdsfri akse.I førerhuset finner man to pilotseter, kjøretøyet har ESP Traction +, ABS og ALC-nivåregulering.
Les mer ..

LMC Explorer SportLine

LMC Explorer SportLine

Slik burde en sporty bobilferie begynne:  Med Explorer SportLine lykkes sammenføringen av en dynamisk ytre design med et perfekt utformet indre. Det første man legger merke til er den store plassen man har innvendig til tross for den lave kjøretøyshøyden. Førerdøren og den lave innstigningen gjør det lett å komme inn i bobilen. På veien kjenner man lettkonstruksjonen og den flott avstemte styringen og gjør kjøretøyet lett å kontrollere selv for nybegynnere.
Les mer ..

LMC Explorer ComfortLine

LMC Explorer ComfortLine

Det er det som karakteriserer den absolutte toppklassen: Verdistabilitet ved Long Life-teknologi med 12-års tetthetsgaranti, en design av ren eleganse, komfort ned i minste detalj. Explorer ComfortLine er laget for bobilfans, som ikke vil være de utvalgte materialene og den høye kvalitetsstandarden foruten.
Les mer ..

LMC Grand Breezer A

LMC Grand Breezer

Med den flunkende nye Grand Breezer våger LMC å gå inn i et nytt segment. Med dette flaggskipet henvender LMC seg til familier med barn og barnebarn. Nykommerens karosseri omfatter LMC sin egen Long Life teknologi.
Les mer ..

LONG LIFE TECHNOLOGIE

LONG LIFE TEKNOLOGI

Tradisjonelle teknologier for karosseribygg som brukes av mange andre produsenter, gir ikke tilstrekkelig beskyttelse og vil la deg i stikken. Vi har utviklet Long Life teknologien som gir deg først og fremst én ting: et langt liv med din caravan eller bobil og vårt ensartet kvalitetsløfte – 12 års tetthetsgaranti for karosseriet*.
Les mer..

2016-10-21T09:24:55+00:00