Laika modellserier

Home/Bobiler/Laika/Laika modellserier

Laika modellserier

Laikas historie starter i 1964. Grunnleggeren, Giovambattista Moscardini, slått av menneskets erobring av verdensrommet, og fascinert av disse hendelsene som åpner nye horisonter for menneskeheten. Herav selskapets navn og logo, dedikert den første hunden som ble sendt ut i verdensrommet, en virkelig «oppdagelsespioner». 1964 er også året da den første campingvognmodellen blir produsert, den lille «500». Siden den gang har det skjedd mye.

REXOSLINE

Laika REXOSLINE

Laika: italiensk design, innovative løsninger og eksklusive materialer. Men Rexosline er ikke bare en bobil med mye luksus, den har også et spesielt miljø hvor en kan oppleve den gode følelsen.

Les mer om Rexosline

KREOS

Laika KREOS

Bobilen Kreos gir spenning til dens sterke personlighet. Fullstendig inspirert av fortreffelighet av italiensk design, som vil forføre deg med utstyr og detaljers skjønnhet. Teknisk innhold på høyeste nivå.

Kreos | Kreos delintregert | Kreos alkove

ECOVIP

Laika ECOVIP

Ecovip er estetisk, utvendig med moderne front og en kombinasjon av fargene hvit og svart, og innvendig med et italiensk design med høy estetikk som gir bilene en sterke personlighet.

Ecovip | Ecovip integrert | Ecovip alkove

2016-10-21T09:24:55+00:00