Hymer modellserier

Home/Bobiler/Hymer/Hymer modellserier

Hymer modellserier

Lev dine drømmer – opplev HYMER
Stig inn i verdenen til de nye integrerte HYMER-bobilene, – en verden full av fascinasjon og innovasjon. Opplev romkonsepter med utmerket design og enestående løsninger. Det er ikke uten grunn at HYMER oppfattes som pioneren for integrerte bobiler.
Uansett hvilken HYMER bobil du bestemmer deg for vil du alltid finne en gjennomtenkt innredning som skaper en behagelig atmosfære for en opplevelsesrik dag. Alle modellene leveres som Norway Line.

Hymer StarLine S

Hymer Starline S

HYMER B-klasse på Mercedes fører med rette navnet StarLine. Bobilen i særklasse scorer med et omfattende standardutstyr og gjennomtenkte romkonsepter, og oppfyller de høyeste krav til mobil reising.

Kombinasjonen av chassis og motorkraft av merket Mercedes-Benz og det typiske HYMER-hightechkarosseriet med PUAL-konstruksjon, GAP-tak og -gulv samt multi-dobbeltgulv utgjør forskjellen.
HYMER StarLine S stråler med en kraftig motor med 190 hk, 7G-tronic-automatgir og bakhjulsdrift som standard.

Premium-bobilen har en stor bodel og romslige skap, perfekt kjørekomfort og tallrike eksklusive standardhøydepunkter. Men også når det gjelder kjøreegenskaper, fleksibilitet og rekkevidde, boatmosfære, vinterbruk og varmekomfort er HYMER StarLine S én stjerne bedre.

Les mer ..

Hymer B-klasse SL

Hymer B-Klasse SL

Velkommen i de mobile reisers toppgruppe – med den eksklusive HYMER B-klasse SL. Med en lengde på opptil 8,86 meter og det tekniske utstyret byr den på uavhengigheten, komforten og utseendet til en Liner – til en pris som for en vanlig integrert. Det første som slår en blant de mange egenskapene til denne serien, er det imponerende plasstilbudet.

Store, komfortable sittegrupper og en ståhøyde på 2,15 m preger bodelen i alle seks planløsningene. I tillegg kommer topp bevegelseskomfort og standardutstyr langt over gjennomsnittet, med 148 hk-motor på Fiat-Ducato-Maxi-chassis, 160-Ah-bodelsbatteri, HYMER sovekomfortsystem og en enorm hekkgarasje.

GAP-gulv og -takbelegg, ALDE-varmtvannsoppvarming og et omfattende sikkerhetssystem er også med i utstyret. Med HYMER B-klasse SL kan du nyte både komfort og uavhengighet på samme måte.

Les mer ..

Hymer B-klasse PremiumLine

Siden 1981 har vi erobret bobiltilhengernes hjerter med modellene i vår B-klasse. Mer enn 55 000 utleverte biler fra bare denne modellserien taler et tydelig språk. Uten overdrivelse kan vi hevde at det her dreier seg om et premiumprodukt vi med rette har gitt navnet PremiumLine.

Med et hittil ukjent planløsningskonsept, nytt interiør, et elegant utseende og mange standardhøydepunkter presenterer vi en bobil i HYMERs rette tradisjon som står for høyeste kvalitet og stabil verdi. Takket være AL-KO-lettkonstruksjons­rammen, cruisekontrollen, spiralfjær fra Goldschmitt til forakselen og dobbeltgulvkonseptet, garanterer PremiumLine optimal kjørekomfort.

Det hele kompletteres med økt fersk- og spillvannvolum, garasjedører på høyre og venstre side, en 70 cm bred inngangsdør og mange videre detaljer.

Les mer ..

Hymer B-klasse Dynamic Line

Den nye vektgrensen på 3, 5 tonn har blitt svært viktig for bobilistene. Mest mulig komfort og ekstra lav vekt var derfor hovedfokuset når Hymer skulle utvikle sin nyeste modell. Resultatet er en ny generasjons bobil. 444-modellen har en kjøreklar vekt på kun 2, 870 kg.

Hymer Norway Line er en serie bobiler i ulike prisklasser og størrelser, spesielt tilpasset nordiske forhold. Selv om vekten er sterkt redusert, har ikke Hymer gjort noen kompromiss på verken kvalitet eller komfort i bilen. Avrundede konturer og materialer av høy kvalitet er karakteristisk for det nye møbeldesignet i Hymer B-klasse Dynamicline.

Les mer ..

Hymer ML-I

Hymer ML-I

Den nye Hymer ML-I er en klassisk stilig og fleksibelt integrert i 3,5 tonns klassen med en Mercedes-Benz-chassis, som er basert på lettkonstruksjonskonseptet til den delintegrerte Hymer ML-T.

Fremragende er blant annet den omfattende sikkerhetspakken med den mest moderne kjøredynamikk, sport-sikkerhetschassis samt 7G-Tronic-omformerautomatikk som kan fåes opsjonalt.

Gulvet i bodelen er utformet trinnløst fra førerhuset til kjøretøyets hekk. Det komfortable Smart-Tower kjøleskapet som rommer 142 liter leveres som standard.

Les mer ..

Hymer Exsis-i

Hymer Exsis-i

Maksimal fleksibiletet og et maksimum komfort er fordelene ved mobil reising. Hymer Exsis-i kombinerer begge deler i en elegant form. Den smale bobilen og den beskjedne 3,5 tonns grensen blir ikke for tung selv ved fullt antall passasjerer og mye last.

Lettkontruksjonen gjør Exsis-i til en pioner blant det integrerte. På tross av den store planløsningen og 1,98 meter ståhøyde innendørs, virker lettvekteren svært kompakt sett utenfra. Disse målene og den optimalt plasserte hjulavstanden gjør bilen ekstra lett å manøvrere.

Les mer ..

Hymer ML-T

Hymer ML-T

HYMER sin halvintegrerte bobil på Mercedes chassis. Utstråling og karakter personifiserer på en ideell måte alt som utmerker en halvintegrert bobil.
Fasinerende til minste detalj. Planløsningene gir romslighet og luksus.

Bokomforten i den nye delintegrerte fra HYMER merker du i alle kroker og hjørner: Det trinnløse gulvet i bodelen, den store sittegruppen og bordet med den seriemessige forlengelsen er bare noen eksempler. Med denne nye delintegrerte nyter du på tross av en vekt på under 3,5 tonn den fulle komfort, og er alltid smidig i veitrafikken.

Dessuten er HYMER ML-T utstyrt med en omfattende sikkerhetspakke. I tillegg briljerer den med standardutstyr og en ekstrakomfort som er enestående for denne klassen.

Les mer ..

Hymer Tramp SL

Hymer Tramp SL

Når det gjelder komfortstandard, er den nye delintegrerte HYMER Tramp SL nesten på lik linje med det høye nivået til de integrerte reisemobilene. Og det med en totalvekt på langt under 3,5 tonn. Med de nye planløsningskonseptene er den lik søstermodellen CL, men den har i tillegg et dobbelt gulv med installasjon og kjellerrom samt et trinnløst gulv i bodelen. Høydepunktene i den nye HYMER Tramp SL er den enorme høyden og bevegelsesfriheten samt det førsteklasses inventaret.

Dette omfatter blant annet bekvemme møbler i elegant design, høyverdig kjøkkenutstyr med den nye kjøleskapgenerasjonen Smart-Tower og kjøkkenbenkbelysning, utsøkt sove- og baderomskomfort, større ferskvanns- og spillvannstanker, store garasjedører på venstre og høyre side og en takventilator med sveiv i bodelen – og alt dette som standardutstyr. Vi sender virkelig en ekte «Super-Tramp» ut på reise!

Les mer ..

Hymer Tramp CL

Hymer Tramp CL

HYMER Tramp CL setter nye standarder i klassen sin. Bare ståhøyden alene, 2,12 meter, overgår den vanlige standarden. Dermed oppstår et ytterst romslig romkonsept ved mindre enn 3,5 tonn. Som eneste delintegrert nærmer den seg sterkt den høye komfortstandarden til integrerte bobiler.

På samme måte som i en Liner går takskapene og gulvet i oppholdsrommet fram til frontområdet. Den polstrede B-søylen føyer seg enhetlig inn i den romslige sittegruppen, som også omfatter de svingbare sjåfør- og passasjersetene. HYMER Tramp CL fås med eller uten nedsenkbar seng.

Under nesten alle sengene står en stor garasje til disposisjon. Med en innvendig lastehøyde på 1,14 meter nærmer den seg dimensjonene til integrerte bobiler. Scooter, sykler eller store bagasjestykker – her kan du laste opptil 450 kilo. Og enda er det mye hodeplass over de nedsenkbare sengene.

Les mer ..

Hymer Exsis-t

Hymer Exsis-t

Med Exsis-t fortsetter vi den vellykkende lettvekter-historien. Med totalvekt på under 2700 kilo kombinerer denne serien lettkontruksjon og komfort perfekt med hverandre. Takket være spesielt utviklede materialer, Gap-lettkontruksjonsgulv, AL-KO-lettkontruksjonsrammer og den merkespesifikke PUAL-konstruksjonen ble det spart mye vekt – uten at det måtte gies avkall på utstyret: LED-belysning inne, garasjedører på begge sider og flerpersoners-kaldskummadrasser er standardutstyr, samme som den omfattende sikkerhetspakken.

Les mer ..

Hymer Van

Hymer Van

Hymer blir i bransjen ansett for å være oppfinneren av van. Med den nye Hymer Van betjener de den økende etterspørselen etter super kompakt delintegrert, som kan brukes både som bobil og bil nummer to.

Med total lengde på 5,45 meter er den lett, meget smidig og kan derfor styres uten problemer i bytrafikken. Dessuten kan den parkeres praktisk talt overalt. Selv om den er meget kompakt må du ikke gi avkall på komforten du er vant til: Den er utstyrt på beste måte med bad, dusj, kjøkken, seng og garasje.

Les mer..

2016-12-08T16:31:44+00:00