Bürstner bobilserier

Home/Bobiler/Bürstner/Bürstner bobilserier

Bürstner bobilserier

Oppdag verden og få grenseløs opplevelse med Bürstner
Med nettopp dette som formål, har Bürstner i over 50 år produsert det beste innen rekreasjonsverktøy for at du skal få en avslappet reise. Som en produsent med lang fartstid har Bürstner den beste forutsetning og kunnskap til å gjøre din ferie til en uforglemmelig opplevelse. Din ferie blir spontan samtidig som du vil føle deg som hjemme.
Enten du foretrekker bobil eller campingvogn, garanterer ett bredt spekter av modeller fra Bürstner noe for enhver reise,– en ferieopplevelse som dekker alle dine individuelle behov.

Bürstner City Car

Enten det er en familieferie eller en opplevelsesreise for to, en kort helgetur eller storhandling – den nye City-Car er en egnet ledsager i alle situasjoner.

Les mer ..

Bürstner Brevio

Bürstner Brevio

Den som ikke bare vil bruke ferien til å slappe av, men som også er innstilt på aktiviteter og eventyr, finner i Brevio den ideelle ledsageren for alt som er moro.

Les mer ..

Bürstner Travel Van

Bürstner Travel Van

Gir du kreativitet fritt løp når du planlegger ferien. Den komplette nyutviklede Travel Van gjør reisen til en sann fornøyelse.

Les mer ..

Bürstner Lyseo T

Nyt friheten og få det beste ut av hver årstid. Varm sommer eller kald vinter – ingen tid er umulig for den nye Lyseo: Det nye Thermo-floor-dobbeltgulvet gjør det mulig. Og det som hjelper mot kulde, hjelper også ved varme. Du vil alltid ha en behagelig følelse når du går gjennom bilen, også barbeint.

Les mer ..

Bürstner Nexxo

Klassiker og bestselger i ett: Det klare og høye kravet til design forbindes med funksjonalitet og ergonomi i den ny Nexxo.

Les mer ..

Bürstner Ixeo time

Bürstner Ixeo time

Hvorfor komplisert, når det også går lett: Med Ixeo time spiller nytelsen også sin rolle, i tillegg til den enkle funksjonen.

Les mer ..

Bürstner Ixeo

Bürstner Ixeo

Bürstner Ixeo var den første bobil med heveseng over sittegruppen. Til dags dato er den en klar vinner i denne klassen.

Les mer ..

Bürstner Viseo

Bürstner Viseo

I Viseo kan du se frem til en uforglemmelig ferie, hvor du gjennom de flotte panoramavinduene kan nyte landskapet som suser forbi.

Les mer ..

Bürstner Aviano

Bürstner Aviano

Nye Aviano er lett gjenkjennelig med sin markante front og den harmoniske linjeføring, som strekker seg hele veien og som vil dra alles blikk til seg. Den moderne designet er kombinert med gjennomtenkte og funksjonelle løsninger.

Les mer ..

Bürstner Elegance

Bürstner Elegance

I en Elegance får du lett følelsen av å være på luksusferie på et femstjerners hotell.

Les mer ..

Kontakt salgsavdelingen

Rune Ulvesæter
Telefon: 98 24 37 93
Epost: rune@bergen-caravan.no

Atle Evensen
Telefon: 93 21 78 70
Epost: atle@bergen-caravan.no

Morten Halvorsen
Telefon: 45 51 17 09
Epost: morten@bergen-caravan.no

2016-12-08T16:48:10+00:00