NÅ: Spar inntil kr 58.000 på utvalgte bobiler

Kontakt

Margunn Mellingen
Daglig leder 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
Ove Hjortland
Salgssjef 
Jeanette Herdlevær
Utleie/Rental 
Robert Mellingen
Verkstedsjef 

Chat via Facebook

Verdensmesterskap i Bergen:

Lei bobil eller campingvogn under sykkel-VM

16. - 24. september er det duket for sykkel-VM i Bergen. Dette er det største arrangementet som noensinne har funnet sted på Vestlandet, og i den anledning leier vi ut bobiler og campingvogner til overnatting i VM-byen.

Møt verdenskjente sykkelprofiler, se store idrettsprestasjoner og få med deg det yrende folkelivet, når hele verdens øyne rettes mot det norske Vestlandet! Atmosfæren blir fartsfylt, og hele Bergen vil syde av VM-stemning.

Bergen Caravan leier ut bobiler og campingvogner under Sykkel-VM, med oppstillingsplass på Hylkjeflaten 1. Her har man både strømtilgang og dusjmuligheter, samt kort vei til butikk og busstransport.
Bergen er kanskje en storby i norsk skala, men stemningen minner om den du finner i en sjarmerende småby. Foto: iStock.
Norges største
Mesterskapet blir det største sommeridrettsarrangementet som har vært i Norge. Verdensmesterskapet i sykling består av totalt 12 øvelser, over ni konkurransedager og samler mer enn 1.150 utøvere fra rundt 80 ulike land. Det er ventet ca. 500.000 tilskuere og over 300 millioner seere vil følge mesterskapet på TV. 
 
Pris for leie av bobil under mesterskapet er kr 20.000,- for 10 dager. Pris for leie av campingvogn er kr 11.000,- for 10 dager. Vi tilbyr sengeplasser til 4-6 personer, avhengig av modell. 
 
Kontakt Vest Caravanutleie for nærmere informasjon, på telefon 55391700 eller epost vestcaravanutleie@bergen-caravan.no.  
 
Velkommen innom
Bergen Caravan AS består i dag av 29 ansatte og forhandler i dag de annerkjente merkene Hymer, Bürstner, Carado, Laika, Niesmann, LMC, Eriba, Laika og Atlas. Vi holder til i moderne lokaler, 20 km nord for Bergen sentrum, med enkel adkomst fra hovedveien.
Aktuelt