Kontakt Bergen Caravan AS

Margunn Mellingen
 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
ivar-1.jpg
Ivar Hordnes
Kundemottak 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 

Chat via Facebook

Ledig stilling:

Vi søker montør/reparatør

Har du lyst til å jobbe hos oss? Vi søker etter en dyktig montør/reparatør til vårt verkstedteam. Vi vil gjerne høre fra deg som har erfaring fra monteringsarbeid, teknisk innsikt og som er løsningsorientert, nøyaktig og handlekraftig.

Bergen Caravan AS er en ekspansiv og framtidsrettet caravanforhandler med 31 års erfaring i bransjen. Vi forhandler totalt 10 uliker merker innenfor bobil og campingvogn, og har i tillegg en stor tilbehørsbutikk samt et moderne verksted. Våre 6000 m2 store lokaler finner du på Hylkje, 20 km nord for Bergen sentrum.

Grunnet stadig økende oppdragsmengde utvider og styrker vi vårt verkstedsteam, og vi søker derfor montør/reparatør i 100 % fast stilling på verkstedet. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være å montere ekstrautstyr på vogn og bobil, reparare karosseriskader og klargjøring av enheter. Er du serviceinnstilt, har teknisk innsikt og er en god lagspiller er det kanskje nettopp deg vi er ute etter!

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra monteringsarbeid
  • Teknisk innsikt, gjerne fra bil. Det er en fordel med fagbrev
  • Grunnleggende elektrokunnskaper
  • Gode praktiske ferdigheter
  • Førerkort klasse B, gjerne også klasse C1
  • Datakunnskaper
  • Løsnings- og serviceorientert
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Hos oss får du et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger i alle aldre, på en trygg og etablert arbeidsplass som er i stadig vekst. Du kommer inn i et faglig sterkt miljø, med mulighet for kursing og utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.

Søknader sendes på epost til jobb@bergen-caravan.no

Ønsker du mer informasjon vedr. stillingsbeskrivelse og arbeidsoppgaver, ta kontakt med daglig leder Robert Mellingen på telefon 913 67 160 eller epost robert@bergen-caravan.no. Forespørsler om stillingene blir behandlet konfidensielt.

Søknadsfrist snarest.

Aktuelt