Velkommen til Bergen Caravan

Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Ledig stilling:

Vi søker mekaniker

Har du lyst til å jobbe hos oss? Vi søker etter en dyktig mekaniker til vårt verkstedteam. Vi vil gjerne høre fra deg som har fagbrev, erfaring fra bransjen, og som er selvstendig, nøyaktig og handlekraftig.

Bergen Caravan AS er en ekspansiv og framtidsrettet caravanforhandler med over 30 års erfaring i bransjen. Vi forhandler totalt 10 uliker merker innenfor bobil og campingvogn, og har i tillegg en stor tilbehørsbutikk samt et moderne verksted. Våre 6000 m2 store lokaler finner du på Hylkje, 20 km nord for Bergen sentrum.

En av våre mekanikere har søkt nye utfordringer, og vi søker derfor etter hans erstatter. Vi er på jakt etter deg som er kvalitetsbevisst, selvstendig og ansvarsfull. Er du i tillegg serviceinnstilt og en god lagspiller er det kanskje nettopp deg vi er ute etter!

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som bilmekaniker
  • Førerkort klasse B og C1
  • Noen års erfaring som bilmekaniker

Hos oss får du et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger i alle aldre, på en trygg og etablert arbeidsplass. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.

Søknader sendes på epost til daglig leder Robert Mellingen, robert@bergen-caravan.no.

Ønsker du mer informasjon vedr. stillingsbeskrivelse og arbeidsoppgaver, ta kontakt med Robert Mellingen på telefon 913 67 160 eller e-post robert@bergen-caravan.no. Forespørsler om stillingene blir behandlet konfidensielt.

Søknadsfrist snarest.

Aktuelt