Gjør et høstkupp hos Bergen Caravan!

Kontakt Bergen Caravan AS

Margunn Mellingen
 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Laika Toscana Silver Edition:

Velutstyrt spesialutgave

En splitter ny bobil er for de fleste en stor og viktig investering. Markedet kryr av kostbare modeller, men du trenger ikke nødvendigvis betale dyre summer for en velutstyrt variant. Italienske Laika tilbyr en helt egen Toscana Edition, stappfull av spennende overraskelser.

Vil du vite hva ”La dolce vita” virkelig betyr, bør du ta en titt på de særegne bobilene fra Italienske Laika. Laika Ecovip delintegrert er en lys, ergonomisk bobil som oser av delikate detaljer. Dette er kjøretøyet for deg som er på jakt etter mye oppbevaringsplass og gjennomtenkte boforhold. Skapt og utviklet med italiensk lidenskap og design, perfekt for å nyte det gode liv.

Dersom du er jakt etter en solid bobil med mye utstyr bør du ta en titt på premiumutgaven av den populære modellen. Laika Ecovip 309 Toscana Silver Edition er en velutstyrt spesialutgave, som byr på mange spennende høydepunkter. 
Begrenset antall
– Laika Toscana Edition skiller seg ut fra de andre modellene til det Italienske bobilmerket. Dette er en jubileumsmodell som selges kun i en begrenset periode, forklarer René Jensen, daglig leder ved Kristiansand Caravan, landets største Laika-forhandler. For å gjøre bilen optimal følger det med et lass av spennende ekstrautstyr. Bilen er dermed komplett når den ruller ut fra forhandler. 
 
– Laika leverer biler i premium sjiktet, men med denne spesialutgaven treffer man en betydelig større kundegruppe. Toscana Silver Edition er en bobil av utrolig god kvalitet, og man får svært mye bil for pengene. I 2018 omfatter også Toscana Edition en helintegrert Ecovip 609, samt delintegrerte Ecovip 309S, forteller Jensen.
René Jensen, her foran 2018-modellen av Laika Ecovip 609 under visningstur i Italia. Foto: Oddgeir Visnes.
Høydepunkter
Jensen forteller at Ecovip 309 Toscana Silver Edition 2017 leveres med 150 hk motor, førerhus lakkert i sølv, ratt og girspak i ekte sinn, TPMS dekktrykksensor, navigasjonssystem, ryggekamera, Bluetooth og DAB+ radio. I oppholdsrommet får man også en 19” LED TV med regulerbar holder og en Oyster helautomatisk parabolantenne. Over salongen byr spesialutgaven på en helelektrisk heve-/senkeseng, i tillegg til de to enkle sengene bak i bilen.

Inkludert i prisen er også en Laika Deluxe markise på 4 meter, som lar deg nyte sene sommerkvelder og selv regntunge dager utenfor bilen. Med ”Roverve Trentino” møbeldekor og ”Chanti” møbelstoff er du garantert et stilfullt og elegant interiør. Den solide isoleringen og det kraftige Truma varmeanlegget gjør også Toscana Silver Edition til en utmerket helårsbobil. 
LED-belysningen i Toscana Edition gjør at man holder forbruket på et minimum og effekten på maksimum. Foto: Produsent.
Fullspekket av praktiske løsninger 
De delintegrerte Ecovip-modellene er designet for å være praktiske både i hverdagen og på tur. Bobilene byr på masse plass, og integrerte løsninger for oppbevaring og avslapping. Toscana Silver Edition er ikke bare pen å se på, men også svært funksjonell. 
 
Interiør og planløsning er utformet for å utnytte bomulighetene på best mulig måte. Inne i bilen er det massevis av oppbevaringsplass, og den innvendige høyden på 210 cm er utnyttet maksimalt takket være de praktiske overskapene. Det allsidige bordet ved sittegruppen kan plasseres slik du vil, for å skape bedre plass i stuedelen av bilen. Panoramataket i førerhuset slipper også inn rikelig med lys. Toscana Edition har også vindu på badet.
Laikas toppmoderne fabrikk i sentrale Italia, et av Europas flotteste annlegg. Foto: Produsent.
Moderne fabrikk i hjertet av Toscana
I februar 2016 åpnet Laika Caravans en splitter nye bobilfabrikk i San Casciano Val di Pesa, like utenfor Firenze i Italia. 40 millioner Euro ble investert i anlegget og det nye fabrikkanlegget er blant de mest avanserte i Europa. 30.000 kvadratmeter er utrustet med det mest moderne utstyr innen produksjonsteknologi, og sørger for at enhver Laika-bobil er av ypperste kvalitet. 

– Laika har så langt et godt år bak seg og jeg har stor tro på merket også i 2018, sier Jensen. – Laika bygger solide bobiler, godt egnet for helårsbruk med både sentralvarme og god isolasjon, avslutter han. 
Aktuelt