Kontakt Bergen Caravan AS

Margunn Mellingen
 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
ivar-1.jpg
Ivar Hordnes
Kundemottak 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 

Chat via Facebook

28.–30. september i Bergen:

Velkommen til tidenes første bobiltreff!

28. til 30. september arrangeres tidenes første bobiltreff hos Bergen Caravan! Et av Vestlandets beste liveorkester, Ausekarane, står for underholdningen. Vi lover suveren stemning, visning av 2019-nyheter og mange gode tilbud på både bobiler, vogner og utstyr hele helgen!

28. - 30. september arrangerer Bergen Caravan tidenes første bobiltreff, og inviterer bobilentusiaster fra hele Vestlandet til en uforglemmelig helg på Hylkje.

– Vi gleder oss veldig til å kunne ønske velkommen til vårt aller første bobiltreff. Vi håper at dette skal bli en årlig tradisjon og et treff hvor deltakerne skaper gode minner, og treffer likesinnede fra hele Vestlandet, forteller Tone Mellingen hos Bergen Caravan.

Danseaften med Ausekarane og Salty Dog
Det foreløpige programmet levner ingen tvil om at dette blir en uforglemmelig helg. Fredagskvelden byr på standup-show, levende musikk og middag. Lørdag braker det løs med selveste Ausekarane, som sammen med Salty Dog byr opp til en real danseaften. Ausekarane er blant Vestlandets aller beste liveorkester, så her garanterer vi topp stemning!

Under treffhelgen blir det også visning av 2019-nyhetene innen bobil, caravan og caravantilbehør, samt suverene tilbud hele helgen. Vi får besøk av ulike leverandører samt mange eksterne aktører som vil demonstrere og selge ulike produkter. Her vil du få muligheten til å oppdage noe nytt eller noe nyttig du trenger til campingferien eller campingturen din. Det blir timestilbud i butikken både fredag, lørdag og søndag. Dette blir sendt på SMS til alle som har registrert seg med mobilnummer. 

- Vi ønsker å lage en hyggelig og sosial ramme rundt visningen av de nye modellene, og samtidig gi kundene våre en flott og uforglemmelig helg, sier Tone Mellingen. Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

 
Påmelding
Treffavgift kr 550,- per person. Bindende påmelding sendes til messe@bergen-caravan.no. For påmelding trenger vi følgende informasjon:

  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Reg.nummer
  • Antall personer
  • Ankomstdag (enten torsdag eller fredag)
 

Treffavgiften inkluderer følgende:

  • Fredagsunderholdning med stand up, flott levende musikk og middag.
  • Danseaften lørdag med Salty Dog og Ausekarane
  • Guidet tur til Veten – Åsanes høyeste fjell, med forfriskninger på toppen.
  • Bobil-/vognparkering alle dager

Mer detaljert program kommer.

Velkommen til tidenes første bobiltreff hos Bergen Caravan!
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt