Velkommen til Bergen Caravan

Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Til alle våre kunder

Det er mye snakk om og stort fokus på koronaviruset nå. Vi i Bergen Caravan har stor forståelse for at noen av våre kunder ønsker å holde seg hjemme og at timeavtaler hos oss kan bli vanskelige å gjennomføre.

Er du syk, i karantene eller er du en potensiell smittebærer av viruset ber vi deg om å ta kontakt med oss på tlf. 55 39 17 00. Dersom du har time på verkstedet, planer om å hente bilen eller vognen din, eller har andre avtaler med oss som er vanskelige å overholde, hjelper vi deg med å finne ny tid. Skulle det være nødvendig, kan vi også oppbevare bobilen eller vognen din noen dager ekstra til den kan avhentes.

Sammen finner vi gode løsninger på denne utfordringen. La oss stå sammen om å begrense spredningen av viruset, slik at alle de som kan oppleve alvorlige konsekvenser av smitte kan føle seg litt tryggere ♥Vi tar forholdsregler

Vi holder åpent som normalt, og følger med og tilpasser oss fortløpende de anbefalinger og krav vi får fra myndighetene i forbindelse med koronaviruset. Vi ønsker å bidra til dugnaden om å begrense smittespredningen, og ber derfor om forståelse for at vi:

  • Ikke håndhilser
  • Holder mer avstand enn vanlig
  • Hoster i armslag eller i papir
  • Er nøye med håndhygiene

Aktuelt