Velkommen til Bergen Caravan

Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Kroken utvider:

Storsatsning på LMC i Norge

Kroken Caravan Import har nå overtatt agenturet på LMC i Norge, og ønsker å ta den tyske merkevaren til nye høyder. LMC skiller seg tydelig fra de andre merkene i caravanbransjen, ved å tilby hele 12 års garanti for både bobil og campingvogn.

– Vi satser videre og overtar nå hele ansvaret for LMC i Norge, forteller Tor Grüner, daglig leder i Kroken Caravan Import. – Som eneste aktør i bransjen tilbyr LMC 12 års tetthetsgaranti for både bobil og vogn, noe som er helt unikt. Merket blir nå representert i hele landet, hos en rekke ulike forhandlere.

Når Kroken nå overtar ansvaret blir LMC en del av et stadig økende nettverk, noe som vil være en stor trygghet for kundene. Kroken Caravan Import består i dag av 20 dedikerte forhandlere, med høy kompetanse og serviceinnstilling. – Alle som kjøper en bobil eller campingvogn fra en av våre forhandlere skal få den samme servicen og hjelpen, overalt i Norge, sier Grüner. 
LMC tilbyr campingvogner i modellseriene Style, Vivo, Musica og Maestro. De tilbyr alt fra små kjørevogner, til større vogner for hele familien. 
Markedsledende
LMCs produkter karakteriseres av innovative løsninger og sporty eleganse. De er markedsledende innen lettvektsmodeller, og produktene byr på ekstraordinære funksjoner og maksimal funksjonalitet. - LMC er en kjent merkevare, med en solid tilhengerskare i Norge. De tilbyr et godt utvalg av ulike modeller og satser på løsninger spesielt tilpasset norske forhold, forklarer Grüner.
LMC Long Life Teknologi regnes som den mest innovative karosseriteknologien innen bransjen for fritidsbiler. Alle bobiler og campingvogner fra LMC er utstyrt med Long Life Teknologi.
12 års tetthetsgaranti
Fuktskader regnes som en av de største truslene mot din bobil eller campingvogn. Slike skader medfører irriterende reparasjoner og forstyrret feriefornøyelse. Som eneste leverandør på markedet gir LMC 12 års tetthetsgaranti for både bobiler og campingvogner, takket være Long Life Teknologi. LMCs unike komposittmaterialer erstatter tradisjonelt treverk og nye produksjonsmetoder bidrar til vanntetthet, stabilitet og lavere vekt.
Ulrich Stephan har stor tro på det nye samarbeidet med Kroken Caravan Import. Han forteller at lidenskap for caravaning, ansvar for kundene og fremskritt basert på tradisjon er de tre hovedverdiene de ønsker å knytte til sitt merkenavn.
Sterke partnere
- Vi er både glade og stolte over at Kroken Caravan Import nå overtar import og salg av våre produkter i Norge. To sterke partnere med samme mål. Hva mer kan man ønske av et godt samarbeid? Sier Ulrich Stephan, administrerende direktør i LMC Caravan GmbH & Co.

LMC eies av Erwin Hymer Group som Kroken Caravan Import har en omfattende avtale med. Hymergruppen representerer i dag 8 solide merkevarer, som produserer bobiler og campingvogner på fabrikker rundt om i Europa. Nå skal produksjonen spesialiseres. LMC-fabrikken er utpekt til å bli Hymergruppens store campingvognsenteret i fremtiden. Hymergruppen investerer 20 millioner euro i fabrikken, og et nytt kundesenter skal stå ferdig i 2019. 
LMC tilbyr bobiler i modellseriene Breezer, Cruiser og Explorer. De ulike modellene fås med ulike planløsninger og i ulike utstyrsvarianter.
Suksesshistorie
Det hele begynte med en stor lidenskap for campinglivet. Mot slutten av 1940-tallet fartet malermester Heinrich Austermann og hans kone rundt om på campingplasser i Europa. For å være mer beskyttet mot regn utviklet Austermann to kompakte og romslige campingvogner til eget bruk. Produktene, som først skulle dekke et eget behov, ble snart etterspurt av andre.

I 1995 begynte produksjonen av LMCs første campingvogn, og det første kapitelet i LMCs suksesshistorie ble skrevet. 
 
Da Erwin Hymer overtok driften av LMC i 1991 begynte en ny æra i Sassenberg. I de neste 25 årene ble det stadig investert i utvidelser. Ved hjelp av en intelligent merkepolitikk og tallrike innovasjoner ble LMC en markedsleder innen lettbygde konstruksjoner. I dag er LMC sterkt etterspurt på det internasjonale markedet, og det fremstilles årlig ca. 2500 campingvogner og 1600 bobiler ved fabrikken i Sassenberg.
Aktuelt