Velkommen til Bergen Caravan

Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Nye Hymer B-ML imponerer ekspertene

Hymer fortsetter samarbeidet med Mercedes Benz og de to nye bilene i premium serien B-klasse MasterLine (B-ML) imponerer ekspertene.

De nye bilene i B-ML serien - I 780 og I 790 - er utstyrt med en elegant og nærmest sømløs overgang mellom front- og sidevindu. Når bilene i tillegg kan skilte med valgfri girkasse, aktive kjøreassistenter, vakkert interiør og nøkkelfri låsing er dette ingen tvil om at dette er imponerende biler - selv i premiumklassen.
4.500 kg i totalvekt: Dersom du skal på langtur med denne bilen kan det være greit å ha C1-sertifikat i orden før du drar. 
Elegant og stødig

De nye bilene i MasterLine-serien er bygget på Sprinter og Hymers eget SLC chassis. Bilene har fremdeles det karakteristiske Hymer-utseendet, men har fått en elegant touch og nye detaljer. Blant annet har fronten i de nye bilene et dynamisk design. Frontruten glir nærmest sømløst over i sidevinduene og gir godt utsyn fra førersetet. 

Bilen har en egenvekt på 3.480 kg og med en tillatt lastevekt på 950 kg, stopper pila på nærmere 4.500 kg i totalvekt. Som fører har du ansvar for at du ikke kjører med en totalvekt på mer enn 3,5 tonn med vanlig førerkort, så det kan være greit å ha førerkort i C1 i orden før man planlegger å legge ut på langtur. 

Garasjegulvet i bobilen kan lastes med 350 kg og trenger du mer plass, kan man ved en rammeforlenger utvide lagringsplassen til hele 450 kg. 
Vintersikker: Med kjøreassistenter som sidevindsassistanse og bremseassistent er du tryggere på norske vinterveier i nye Hymer B-ML I 780 og 790.
Aktive kjøreassistenter og valgfri girkasse
Som flere av Hymers tidligere modeller, har også den nye B-ML flere kjøreassistenter som bidrar til en sikrere kjøreopplevelse. Sidevindassistanse, cruisekontroll og bremseassistent er bare noen av assistentene som står klare til å bidra til en bedre og tryggere kjøreopplevelse uavhengig av vær og føre. 

Tar man en titt i motorrommet, finner man en motor på 2,2 i begge modellene. Bilene har forhjulstrekk og man kan velge mellom en manuell sekstrinnsgirkasse med 143 hk, eller en nitrinns automatgirkasse med 177 hk. Den nitrinns automatgirkassen er bare tilgjengelig for bobiler og gir den tunge bilen en imponerende akselerasjon.
Enkel eller dobbel: Bilen leveres i to varianter med ulike soveløsninger, enten med to enkeltsenger eller en dobbelseng.
Fleksible sengeplasser

Bilen er helintegrert og leveres i to varianter:  I 780 og I 790. De to variantene er identiske i utforming - bortsett fra på soverommet. Mens I 780 har langsgående enkeltsenger, har I 790 en frittstående queensize-dobbeltseng. Enten du velger enkeltsenger eller dobbeltsenger vil alle sove komfortabelt i de nye MasterLine-bilene, der alle sengene er hele to meter lange.
Ekstra soveplasser: Over salongen i bobilen henger en dobbel senkeseng som gir ekstra soveplasser om natten.
I tillegg til sengene i hekken er det senkeseng over salongen, som gir god plass til to ekstra overnattingsgjester. Salongmøblene er bygget opp av to lag og selv etter flere års bruk skal du ikke merke noen antydning til nedsetting i setene.

Bilen kan også skilte med oppvarmet dobbeltgulv, som gir en lun følelse også på kaldere dager. Dette grepet har gjort gulvet høyere og som gjør at hele bilen er trinnløs, helt til du skal opp i sengen. Det doble gulvet gir også ekstra lagringsplass ved at man kan legge lengre gjenstander under gulvet.
Ingen innsparinger på kjøkkenfronten: De nye B-ML bilene har et velutstyrt kjøkken der skuffene er like store som på kjøkkenet hjemme. 
Romslig kjøkken
På kjøkkenet er det også gode muligheter for oppbevaring. I tillegg til lagringsplassen i det doble gulvet, samt i overskapene, finner du like store skuffer på kjøkkenet i disse bobilene som du ville gjort på kjøkkenet hjemme. Kjøkkenet er videre utstyrt med to gassbluss, en induksjonsplate og kjøleskap som kan åpnes begge veier.
Utedusj: I garasjen i de nye B-ML bilene finner du en ekstra dusj som er ment for å benyttes utendørs. 
Ta dusjen inne - eller ute
Dusj og toalettet i bobilen finner du i to ulike rom, på hver side av soverommet bak i bilen. Dusjen på badet er romslig og lys, med en ståhøyde på hele 194 cm. Dersom du får lyst til å ta dagens dusj ute i det fri, finner du også en egen dusj i garasjen, ment for å brukes utendørs.

I tiden
Bilene har mange gode løsninger, som man også finner i andre bobiler. Likevel er nøkkelfri låsing ved hjelp av en RFID-brikke et tiltrekkende trekk ved nye B-ML. To lysstriper i vinduet i døren forteller deg om bilen er låst eller ikke.
Aktuelt