Kontakt Bergen Caravan AS

Margunn Mellingen
 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
ivar-1.jpg
Ivar Hordnes
Kundemottak 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 

Chat via Facebook

Vi kickstarter 2019:

Messedager 14. - 17. februar

Torsdag 14. til søndag 17. februar sparker vi i gang campingåret med årets første messehelg. Butikken bugner av både nye og brukte campingvogner og bobiler, og vi gleder oss til å vise frem alle de flotte 2019-nyhetene som har rullet inn dørene hos oss. Det blir servering av noe å spise og drikke, konkurranser med flotte premier og svært gode tilbud i utstyrsbutikken!

Campingsesongen nærmer seg, og det er nå utvalget er størst! I våre varme og trivelige lokaler har vi stor innendørs utstilling, fylt opp av flotte, leveringsklare bobiler og vogner.

– Vi er veldig klare for årets campingsesong, og det markerer vi med stor messehelg fra torsdag til søndag. Det blir gratis servering til alle kunder, visning av de lekre 2019-nyhetene, morsomme konkurranser og mange gode tilbud! Er du på jakt etter ny bobil eller vogn til årets sesong anbefaler jeg å ta turen til oss på Hylkje i løpet av helgen, sier Tone Mellingen ved Bergen Caravan.
Visning av 2019-nyheter
De siste ukene har mange 2019-nyheter rullet inn hos oss, og vi har nå et stort utvalg av både bobiler og campingvogner å vise frem. I vår store, innendørs salgshall kan du gå varm og tørrskodd rundt og sjekke ut nyhetene, mens vi serverer deg noe å bite i og en kopp kaffe.

Elleville priser i utstyrsbutikken
Under messehelgen går vi bananas i utstyrsbutikken, med opp til 80% rabatt på utvalgte produkter! På utvalgte campingstoler fra Dukdalf og Crespo slår vi av 80%, så denne helgen kan du sikre deg splitter nye campingstoler til kr 225/226 per stykk. I tillegg gir vi 40% rabatt på Ink middagsservise 16 deler - under messehelgen får du dette for 249 kr.  I tillegg tømmer vi butikklageret og har mange andre gode messetilbud i butikken. Men husk - det er et begrenset antall av kampanjeproduktene, så her lønner det seg å være førstemann til mølla!
Disse produktene kan du gjøre et kupp på under messehelgen. Men husk - det er et begrenset antall produkter, så det lønner seg å være raskt ute!
Leie før eie?
Er du nysgjerrig på campinglivet, men usikker om det passer for deg og din familie? Under messehelgen har vi et kjempetilbud til alle potensielle campingturister! Vi tilbyr utleie av bobil og campingvogn, slik at dere kan teste ut om dette er noe for dere, før dere går til innkjøp av egen bobil eller vogn. Vi tilbyr utleie både for en helg, eller for lengre perioder som en eller flere uker. Signerer du leiekontrakt under messehelgen 14. - 17. februar, trekker vi fra hele leiebeløpet ved kjøp av ny bobil eller campingvogn i løpet av 2019!

Under messehelgen har vi følgende åpningstider:

Torsdag 14. februar: 09-19
Fredag 15. februar: 09-17
Lørdag 16. februar: 10-16
Søndag 17. februar: 12-17

Velkommen til Bergen Caravan for en trygg og hyggelig handel!
Aktuelt