startpakke med nyttig utstyr ved kjøp av bobil 20. - 25. mai - SE HER

Kontakt Bergen Caravan AS

Margunn Mellingen
 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
ivar-1.jpg
Ivar Hordnes
Kundemottak 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Mens vi venter på sommeren:

LANGÅPENT 20. - 25. MAI

Bobillivet. Det frie liv, spekket med opplevelser. Tenker du at det kan være noe for deg? Sommeren og ferietiden nærmer seg med stormskritt, og vi utvider åpningstidene i uke 21 for å hjelpe deg med å finne riktig kjøretøy til sesongen. Vi har et stort utvalg av leveringsklare modeller og gode tilbud denne uken. Velkommen innom!

– Ferietiden nærmer seg med stormskritt, og vi øker åpningstidene hele uke 21 for å hjelpe deg med forberedelsene til sesongen. Kom innom for å se vårt utvalg i flotte nye og brukte bobiler og campingvogner! Vi er her for å vise deg hva vi har å tilby, svare på spørsmål og gi gode råd, forteller Tone Mellingen hos Bergen Caravan. – Verkstedet er tilgjengelig i hele åpningstiden for spørsmål og taksering, og vi har tilbud til alle som kjøper bobil. Se info lenger ned.

ÅPNINGSTIDER: 
Mandag - fredag: 09.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 15.00
SPESIALTILBUD UKE 21
Få startpakke med nyttig utstyr til sesongen ved kjøp av ny eller brukt bobil denne uken! Startpakken inneholder 2 stk. flotte Majestic stoler, mørkegrått og praktisk Crespo bord, vaskebørste med alu.skaft, 1 liter Globex rengjøringsmiddel, kabelsett på 25 meter, 2 stk. nivå klosser med bag og et sanitær startkitt.
TRYGG HANDEL
Bergen Caravan er stolt over å være autorisert bobil- og caravanforhandler for til sammen 8 ulike merker: Hymer, Niesman+Bischoff, Laika, LMC, Burstner, Carado, Eriba og Atlas. Les mer om våre merker her. Vi holder til 20 km nord for Bergen sentrum, med enkel adkomst fra E39. Her har vi et fullserviceanlegg med stor innendørs utstillingshall, lyse og trivelige verkstedlokaler og stor utstyrsbutikk på til sammen 6000 m2, tømmestasjon for spillvannstank og toalett, freskvannspåfylling, dieselstasjon og gassautomat.
 
På vårt autoriserte bilverksted og bobilverksted utfører vi alt fra små reparasjoner og servicer til EU kontroller og plateskift. Ingen jobb er for liten og ingen er for stor! Velkommen til oss for en trygg og trivelig handel.
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt