Velkommen til Bergen Caravan

Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Nå kommer Niesmann Flair i heldekkende farger eller med foliering. Foto: Produsent

Niesmann setter farge på bobiltilværelsen:

Flair i flere fargedrakter

Det er åpenbart at Niesmann + Bischoff ønsker å sette farge på tilværelsen når det kommer til bobilens ytre. I år kommer Flair med flere nye og spennende fargevalg. Fargenyansene vil går fra skarpe til duse, og man kan også velge å ha hele eller deler av bobilen i andre farger enn standarden.

Niesmann Flair er uten tvil en suveren luksusbobil. Romslig, helintegrert og med alt utstyr man kan tenke seg for at ferien skal bli førsteklasses. Den eksklusive Flair-modellen fås nå i flere heldekkende farger eller med foliering på mindre områder.

For de som ønsker seg en enklere og ikke minst billigere løsning kan dette gjøres med fargeelementer/foliering. Foto: Produsent
Heldekkende farger
Fargene man blant annet kan velge mellom er «Pure Metallic Silver», som er en av de mer diskrete fargene man kan velge. «Frozen Cashmere Metallic», er også på den mer diskrete siden av skalaen. Mens «Frozen Red Metallic», er en knallrød farge og synes godt i terrenget. Denne fargen brukes også på BMWs sportsbiler. 

Personlig preg med foliering
I tillegg kan man få Flair med foliering med mer begrenset brukt av farge. "Green Elox", "Champagner Matt", "Lava Orange", "Miami Blue" og "Carbon Optics" er nå fem nye alternativer. Man vil få et mer personlig preg på bobilen med disse fargemulighetene som settes på front, bakparti, sidefelt og speilhusene. Et annet alternativ er muligheten til å foliere sideveggene, og her kan man også velge mellom de fem fargevariantene. Her har man frihet til å velge etter personlige mening, smak og stil.
 
Skreddersydde bobiler
Niesmann + Bischoff fortsetter å satse på sine individualiseringskonsept. Produsenten ønsker å skreddersy løsninger både når det gjelder det innvendig, men også når det kommer til det utvendige av bobilene. Å gjøre disse endringene er helt i tråd med Niesmann + Bischoffs måte å gjøre ting på. Å skape innovative løsninger, selv på små flater, er produsenten god på.  
 
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt