Kjøp bobil og få elsykkel med på kjøpet - SE HER

Kontakt Bergen Caravan AS

Margunn Mellingen
 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
ivar-1.jpg
Ivar Hordnes
Kundemottak 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 

Chat via Facebook

Kjøp ny Bürstner i sommer:

Få med RÅ elsykkel

Campingsesongen er i gang, og nå er det sommerkampanje på leveringsklare bobiler fra Bürstner hos autoriserte forhandlere i hele Norge. Kjøper du en Bürstner bobil i sommer - får du med en rå Smartmotion elsykkel til en verdi av inntil 36.990 kroner.

Mange synes at livet er aller best på tur, når man kan nyte tilværelsen uten hverdagens stress. Med en Bürstner-bobil kan man reise fra opplevelse til opplevelse, fra utsikt til utsikt og fra aktivitet til aktivitet. Men en ting er sikkert, uansett hva slags campingferie du foretrekker - smart og riktig utstyr gjør turen enda bedre!

Akkurat nå gir vi deg begge deler. Dersom du kjøper en ny Büstner bobil i sommer får du med en Smartmotion elsykkel verdt inntil kr 36.990. Bürstner ble Norges nest mest solgte bobilmerke i 2017, og er en stor favoritt blant ferieglade nordmenn på grunn av sin høye kvalitet og fornuftige priser. NB: Kampanjen gjelder så langt lageret rekker. 
Bürstner Nordic og Ixeo I er to av de mange velutstyrte modellene du kan velge mellom i kampanjen.
Skapt for norske forhold
Med et bredt og spennende modellprogram, tilbyr Bürstner en bobil for alle behov. Produsenten byr på hel- og delintegrerte modeller, alkovebiler og bybobiler. Bürstner tilbyr dessuten en egen Nordic Edition, som er utviklet av norske forhandlere og skapt for norske forhold. – Med tanke på temperaturforskjellene vi opplever her i landet, er det spesielt viktig å ha en bobil utviklet for nordiske forhold. Vi har fire ulike årstider, og da skal man kunne bruke bobilen i alle disse årstidene, forteller Tor Grüner hos Kroken Caravan Import.
Bürstner Ixeo I byr på et lyst og innbydende interiør, med en elegant dobbeltseng bak i bilen.
Elegant design
Produsenten er spesielt kjent for merkets design, og har i alle år vært opptatt av fargevalg og elegant møbeldesign i sine modeller. Velger du en Bürstner får du alltid et smakfullt interiør, en god planløsning og utmerket sovekomfort. Med sitt omfattende klima-konsept sørger Bürstner for en optimal atmosfære til enhver tid. God kvalitet, gode løsninger og konkurransedyktige priser gjør at Bürstner er en stor favoritt blant mange nordmenn.
De fleste Bürstnermodellene har totalvekt på 3,5 tonn, som gjør at de kan kjøres med vanlig førerkort.
Landsomfattende forhandlernett
– Bürstner har et stort og landsomfattende forhandlernett som skaper trygghet for kunden. Produktene har lyse og åpne planløsninger, med moderne innredning og et stort utvalg av ulike farger og materialer. Bürstner utmerker seg med design som passer hele familien, og du vil alltid bli møtt av en hjemmekoselig atmosfære, påpeker Grüner. Kjøper du en ny Bürstner bobil hos Bergen Caravan får du dessuten alltid 5 års Norgesgaranti.
SmartMotion er et kvalitetsmerke som tilbyr driftssikre elsykler, sier salgssjef Mads Erik Larsen i Kroken Caravan Import. 
Fire ulike modeller
I Bürstner-sommerkampanjen kan du velge mellom fire elsykkelmodeller fra merket SmartMotion: HyperSonic, Catalyst, Pacer og Pacer GT. SmartMotion er utviklet og designet på New Zealand og bare kjente leverandører av komponenter blir brukt. Hver eneste sykkel har høy kvalitet, integrert batteri og prøvekjøres før pakking.
 
HyperSonic er designet for alle former for terreng og er merkets første fulldemper. Med krankmotor gir sykkelen deg en fløyelsmyk opplevelse mens du angriper enhver type terreng og glir over humpene. HyperSonic kommer med Tektro skivebremser og Schwalbe dekk.

Catalyst egner seg til både terrengkjøring og landevei. Sykkelen har håndgass opp til 6 km/t, fullfarge LCD-panel integrert i rammen med mange funksjoner, kevlar punkteringsbeskyttelse og mye mer. Alle elektroniske komponenter og motor har individuelle vanntette kontakter.
 
Pacer er en flott elsykkel som egner seg godt for både by- og landeveissykling. Her får du blant annet hydrauliske skivebremser, motor med kraftig dreiemoment og et meget kraftig batteri på hele 522Wh integrert i rammen.

Pacer GT gir deg alt du trenger i en elsykkel for både by- og landeveiskjøring, samt pendling og hverdagsbruk. Modellen har blant annet integrert batteri og display, remdrift, Tektro bremser og Alphine 8 gir.
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt