Velkommen til Bergen Caravan

Kontakt Bergen Caravan AS

robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Carado Vest Editon:

En vestlandsk spesialutgave

Under messehelgen i september, høstens store happening hos Bergen Caravan, ble spesialutgaven Carado Vest Edition lansert med brask og bram. Dette er bobilen for deg som vil ha en spesiell vestlandsutgave av bestselgeren Carado, breddfull av ekstrautstyr!

- Dette er en helt egen utgave av Carados bestselgende bobiler, forteller Tone Mellingen ved Bergen Caravan, og viser stolt frem Carado Vest Edition. Bilen er basert på Carados velkjente og bestselgende modeller, men leveres fullspekket med utstyr. - Her får du virkelig mye bil for pengene, sier Mellingen.

Carado har de siste årene blitt et velkjent og populært bobilmerke blant nordmenn, og har de siste årene vært blant landet mest solgte merker. Carado er lavprismerket fra bestselgermerket Hymer, og tilbyr prisgunstige bobiler i ulike modeller, både helintegrerte og delintegrerte. 

- Alle Carado bobiler er bygget på et Fiat Ducato chassis med et moderne design, både innvendig og utvendig. Alt du ser er laget av ekte tysk kvalitet og du er omringet av komfort til enhver tid, sier Mellingen. Alle modeller har kombiskap med frysedel og mye skapplass på kjøkkenet, samt moderne bad med LED-belysning og store speilflater.

- I tillegg byr vi i Carado Vest Edition på alt tenkelig ekstrautstyr, så her er det bare å pakke kofferten å dra avgårde på tur! 
Konge- og dronningutgave
Spesialutgaven finnes i to ulike planløsninger. - King-modellen har to enkle senger, mens Queen-utgaven har dobbeltseng. Vi ser at kundene våre etterspør begge sengeløsningene, og har derfor valgt å tilby Carado Vest Edition med begge planløsningene, forteller Mellingen. Carado Vest Edition er laget på Carados 2019-modeller og finnes både i hel- og delintegrert versjon, som begge kan kjøres på vanlig førerkort klasse B.

Hun oppfordrer alle som er interessert i Carado Vest Edition til å ta turen innom bobilforhandleren på Hylkje snarest.  - Vi har kjøpt inn et begrenset antall av spesialutgaven, så her gjelder det å ikke vente for lenge om du vil bli den stolte eier av en vestlandsk spesialutgave av Carado, avslutter Mellingen.
Aktuelt