startpakke med nyttig utstyr ved kjøp av bobil 20. - 25. mai - SE HER

Kontakt Bergen Caravan AS

Margunn Mellingen
 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
ivar-1.jpg
Ivar Hordnes
Kundemottak 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Enklere blir det ikke:

Camp lett med god plass

Isabella Camp-let er en liten og lett vogn, med rom for hele fire personer. Det integrerte teltet er enkelt å slå opp og blir hele 18 kvadratmeter stort. Med en egenvekt på kun 250 kilo kan du frakte vognen på smale grusveier, like godt som over fjell og vidder.

Isabella Camp-let er en teltvogn som er skapt for camping i nærkontakt med naturen, uten å måtte unnvære kjøkken, senger av høy kvalitet, et stort oppholdsrom, god bagasjeplass og mer.

Camp-let betyr ”å campe lett”. Teltvognen er lett å håndtere og settes opp på få minutter. Isabellas egen Camp-let er kompakt når den er slått sammen, og romslig når den er slått opp. Den har en unik skandinavisk stil og uttrykk, og den er klar til å ta deg med på storslåtte eventyr utendørs.

Isabella Camp-Let er en nyhet hos oss foran 2018-sesongen, og finnes i to ulike modeller hos oss. 2GO-varianten er Isabellas basismodell, og her får du det nødvendigste for å dra på campingferie, og med mulighet for å kjøpe til en rekke ekstrautstyr. Classic-modellen er hakket mer utstyrt, og gir litt ekstra komfort i form av ventilasjon, oppbevaringsløsninger og plass. Når du velger modell, velger du også hvilket kjøkken du ønsker å ha i din teltvogn. På denne måten kan du skreddersy Camp-Let til å passe nettopp dine behov.
Isabella Camp-let: En teltvogn som er skapt for å nyte camping i nærkontakt med naturen.
Enkel betjening
En Camp-let teltvogn er kompakt i størrelse når den er slått sammen, noe som fører til enkel betjening og håndtering. Vognen gir fritt utsyn bak bilen og har gode lagringsmuligheter. Har du førerkortklasse B kan du dra på storslåtte utendørseventyr med en Camp-let.
Bak veggene: I teltet har man både, kjøkken, soverom, oppholdsrom og god plass til bagasje. 
Det lille ekstra
Dette er det perfekte teltet for deg som ønsker litt ekstra komfort. I teltet er det et godt inneklima med ventilasjon ved både sovekabin, kjøkken og i sidevinduene. Med en smart oppbevaringskappe med lommer og et praktisk oppbevaringsrom under sengene, samt garderobestang mellom sovekabinene, får du gjennomtenkte oppbevaringsløsninger som gjør det mulig å holde god orden i løpet av ferien. 

Spesifikasjoner: 
  • Personer: 4-6
  • Kvadratmeter: 18 m2
  • Egenvekt: 250 kg
  • Lasteevne: 250 kg
  • Lukket mål: 323 cm × 160 cm × 95 cm
  • Åpent mål: 593 cm × 400 cm
  • Sengemål: 140 x 200 cm
  • Teltmateriale: Akryl
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt