Velkommen til messehelg 27.-29. september. Les mer her

Kontakt Bergen Caravan AS

Margunn Mellingen
 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
ivar-1.jpg
Ivar Hordnes
Kundemottak 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Enklere blir det ikke:

Camp lett med god plass

Isabella Camp-let er en liten og lett vogn, med rom for hele fire personer. Det integrerte teltet er enkelt å slå opp og blir hele 18 kvadratmeter stort. Med en egenvekt på kun 250 kilo kan du frakte vognen på smale grusveier, like godt som over fjell og vidder.

Isabella Camp-let er en teltvogn som er skapt for camping i nærkontakt med naturen, uten å måtte unnvære kjøkken, senger av høy kvalitet, et stort oppholdsrom, god bagasjeplass og mer.

Camp-let betyr ”å campe lett”. Teltvognen er lett å håndtere og settes opp på få minutter. Isabellas egen Camp-let er kompakt når den er slått sammen, og romslig når den er slått opp. Den har en unik skandinavisk stil og uttrykk, og den er klar til å ta deg med på storslåtte eventyr utendørs.

Enkel betjening
En Camp-let teltvogn er kompakt i størrelse når den er slått sammen, noe som fører til enkel betjening og håndtering. Vognen gir fritt utsyn bak bilen og har gode lagringsmuligheter. Har du førerkortklasse B kan du dra på storslåtte utendørseventyr med en Camp-let.
Isabella Camp-let: En teltvogn som er skapt for å nyte camping i nærkontakt med naturen.
Et godt sted å sette campingdrømmene til live
Isabella Camp-let DREAM er perfekt for deg som ønsker en lettvint og komfortabel campingopplevelse. Du får en kompakt teltvogn som det går raskt å sette opp og pakke sammen igjen. Selve oppstillingen av fortelt og sovekabin gjør du enkelt i en og samme bevegelse, forteller Bjørn Slettebøe, selger hos Bergen Caravan. 
 
– Du vil oppleve et godt inneklima med ventilasjon i både sovekabin, kjøkken og i sidevindu. Du har dessuten mulighet for å få ekstra plass med et anneks eller ett solseil. Dette er en perfekt teltvogn til familieferier, håndball og fotballcup, fisketurer, festivaler, fjellturer m.m.
Bak veggene: I teltet har man både, kjøkken, soverom, oppholdsrom og god plass til bagasje.
Det lille ekstra
Kom å se utstilling innendørs i våre lokaler på Hylkje. Leveres som standard med: Oppbevaringskappe med lommer (grå), koffertrom (sort), 1 stk. verandastang, sovekabiner, madrasser, Collage Blue-gardiner og garderobestang. Kontakt Bjørn Slettebøe på telefon 98243799 eller bjorn@bergen-caravan.no for mer informasjon. NB! Utstyrsnivå på bilder kan variere fra annonsert modell.
Aktuelt