Velkommen til messehelg 27.-29. september. Les mer her

Kontakt Bergen Caravan AS

Margunn Mellingen
 
trine-1.jpg
Trine Wiik
Butikk / Innkjøp 
robert2-1.jpg
Robert Mellingen
Daglig leder 
bjorn-1.jpg
Bjørn Slettebøe
Delesjef 
ivar-1.jpg
Ivar Hordnes
Kundemottak 
Steinar Mellingen
Markedsjef 
ove1-1.jpg
Ove Hjortland
Salgssjef 
atle-1.jpg
Atle Evensen
Selger 
morten-1.jpg
Morten Halvorsen
Selger 
rune-1.jpg
Rune Ulvesæter
Selger 
tomaz-1.jpg
Stefan Bracke
Utleie / Rental 
thomas2-1.jpg
Thomas Pedersen
Verkstedsjef 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Vi gjentar suksessen 27. - 29. september:

Bli med på årets bobiltreff

27. - 29. september braker det løst hos Bergen Caravan når årets bobiltreff går av stabelen. Det blir besøk av leverandører, en sniktitt på neste års bobilnyheter, gode tilbud og spennende kveldsunderholdning gjennom helgen. I fjor fløy billettene unna, så her lønner det seg å være rask på labben om du vil være med på moroa!

Det første bobiltreff hos Bergen Caravan ble arrangert i fjor og var en fulltreffer blant publikum. Et fulltegnet treff gav flotte rammer rundt arrangementet, som med god stemning ble en felles møteplass for bobil- og caravanentusiaster. FOR PÅMELDING - SE INFO NEDERST I SAKEN.

Et år nok til tradisjon
Fjorårets bobiltreff ble fulltegnet på under én uke og det var hele 90 bobiler på besøk. Markedsmedarbeider, Tone Mellingen, forteller om gode tilbakemeldinger fra de besøkende. – Til sammen hadde vi nærmere 500 besøkende innom i løpet av fredag- og lørdag kveld i fjor. Flere ville gjerne melde seg på til årets treff - allerede før fjorårets var over - og mente at et år var nok til å kalle det en tradisjon, sier hun.

– Vi ønsker å lage en hyggelig og sosial ramme rundt visningen av de nye modellene og samtidig gi kundene våre en flott og uforglemmelig helg. Kveldene var veldig ulike og det falt i smak hos de besøkende. På lørdagskvelden var dansegulvet fullt fra første stund av mange danseglade og feststemte mennesker, sier Tone Mellingen. Hun legger til at det er begrenset antall plasser og minner om at det er førstemann til mølla som gjelder.
SPILLER OPP: Under årets Bobiltreff 27. - 29. september, skal danseskoa virkelig få kjørt seg! Fredag spiller Bris m. Per Ellingsen før både AristoCats og Frode Alnæs & The Frogs spiller på danseaften på lørdag. Det er begrensede plasser og første mann til mølla – så ikke vent for lenge med å melde deg på! Foto: Pressefoto.
Elleville messetilbud
Under årets bobiltreff blir det også messedager med visning av 2020-nyhetene innen bobil, vogn og tilbehør. I tillegg blir det gode tilbud gjennom hele helgen. Vi får besøk av flere leverandører og eksterne aktører som skal demonstrere og vise frem mange gode produkter. Her får du muligheten til å bli bedre kjent med produktene og kanskje oppdager du noe nytt som kan være med på å sette prikken over I’en på din neste campingferie eller tur.
 
Det blir timestilbud i butikken både fredag, lørdag og søndag. Disse blir sendt på SMS til alle som har registrert seg med mobilnummer, så pass på at det ikke sniker seg med noen feil i nummeret du sender inn.
EN AV NORGES BESTE: Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Etter mer enn 30 år i bransjen har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør. Foto: Pressefoto.
Påmelding
Treffavgiften er 650 kr pr. person. Bindende påmelding sendes til messe@bergen-caravan.no.
For påmelding trenger vi følgende informasjon:
 
• Fornavn og etternavn
• Telefonnummer
• Reg.nummer
• Antall personer
• Ankomstdag (torsdag eller fredag)
 
Treffavgiften inkluderer følgende:
• Fredagsunderholdning med middag og flott dansemusikk med Bris m/Per Ellingsen
• Danseaften lørdag med AristoCats og Frode Alnæs & The Frogs.
• Guidet tur til Veten – Åsanes høyeste fjell, med forfriskninger på toppen
• Bobil-/vognparkering alle dager (alle plasser er uten strøm)
 
Mer detaljert program kommer.
 
Velkommen til årets bobiltreff hos Bergen Caravan!
UTADVENDT SCENEOPPTREDEN: Bandet BRIS med Per Ellingsen er kjent for utadvent sceneopptreden, smittende humør, stor allsangfaktor, samt god og klar lyd med behagelig “trøkk”. De spiller fredag kveld. Foto: Pressefoto.